Hogyan puhatoljam ki?
Figyelt kérdés
50 éve néha hallottam olyan babonáról (vagy nem tudom, minek nevezzem), hogy aki hazudik, annak puha az orra. Van ennek valami köze a "kipuhatol" igéhez?2016. febr. 6. 08:37
1/2 anonim 

válasza:

Két dologhoz van köze. Az egyik a gyerekekkel való foglalkozás (vagyis nem babona, hanem nevelési eszköz), a másik a butaság, ami bármit elhisz és készpénznek vesz, amit csak hall. Sőt, utána állítja, és kikéri magának, ha kételkednek szavában.
2/2 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor nekem mondták kiskoromban, hogy ha sok répát eszem, jól tudok majd fütyülni, meg az izomláz ellen a mégtöbb tornázás segít.
Gyűlölöm, hogy a felnőtteknek mindig át kell bszniuk a gyerekeket.
Miért nem lehet megmondani, hogy sok zöldséget kell enni, mert attól egészségesek leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!