Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan puhatoljam ki a randi előtt, hogy mit akar tőlem a lány (22)?
Szerintem már ott régen elrontottad a dolgot, hogy nem csókoltad meg az első randin.
Miért van az, hogy én mindig minden lányt megpróbálok megcsókolni az első randin és 5-ből 4 hagyja is magát? Neked is alkalmazni kéne, hogy kevesebbszer pattintsanak le.
21/F
#4:
Én meg első randin a szexet is elvárom :-D ... és 5-ből 4x meg is van. A maradék egy a második randin adja csak magát :-P
5: És ezzel semmi baj nincsen.
Ha valaki nyomi lúzer, akkor lassan halad. Ha valaki tapasztalt, akkor gyorsan.
A fiúknak azt kéne megérteni, hogy a nők legtöbbször hozzájuk idomulnak!
Képzeljétek el, hogy van egy lány. Randizik két sráccal. Ugyanarról a lányról beszélünk végig.
-A sráccal csókolózik az 1. randin és lefekszik a 2. randin. Miért? Mert A srác az 1. randin ráhajtott a csókra és a 2. randin a szexre. A lány is akarta ezeket, ezért sikeres volt a dolog.
-B sráccal csókolózik az 5. randin és 3 hónap után szexelnek először. Miért? Mert B srác ge-.ci lassú és alig kezdeményez. Hiába akarta volna a nő minél hamarabb a csókot és a szexet, a srác nem kezdeményezett, ezért ezek a dolgok később is történtek meg.
Tehát különböző beállítottságú srácok ugyanabból a lányból különböző dolgokat váltanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!