Hogyan puhatoljam ki?
Nekem is ezt mondtak a szuleim mikor gyerek voltam. Nem Navona, hanem egy gyerek nehezen ertene meg, Hogg a testmozgssbol tudjuk leovasni, hogy ki hazudik. A szolasokat sem ertik, pl. egy hazudo embert konnyebb utolerni mint egy santa kutyat. A hazudo gyerek aki ismeri ezt a mondast , takarni fogja az orrat, hogy ne erintsek meg, hogy puha e.
Mondjuk, en akkor is talaltam, ha igazat mondtak. Akkor es most sem szeretem ha orromat fogdossak.
Navona - babona
En akkor is takartam az orrom, mikor igazat mondtam.
Hogy a testmozgasbol/testnyelvbol
Az a gyerek aki ismeri ezt a mondat-lassuk, puha e az orrod, hazudsz e?
Ha en ertem a sok ideirt hibas, tort angolt, sot ki is tudom habitabilit, akkor ez sem lehetett annyira komplex feladat elolvasni/megerteni, vagy mar ennyire finnyaskodunk?
Nincs koze a kipuhatol igehez.
A gerinctelenseghez van koze.
Ha puha az orrod, "csontnelkuli", gerinctelen vagy. Hazudsz. Gondolom, jobb egy orrt tapogatni, foleg gyereknel, mint a hatat. Na meg jatekos is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!