Ti alsó tagozatban hanyas tanulók voltatok?
Figyelt kérdés
Akkor még mindenki jó tanuló? Én már nem emlékszem az osztálytársaim teljesítményére.2015. nov. 24. 23:00
11/13 anonim válasza:
Meg lehet bukni alsóban is. Nekem volt olyan osztálytársam, akit első osztály után visszatartottak, hogy járja ki még egyszer az elsőt. És rajta kívül is voltak olyanok, akik közepes tanulók voltak alsóban.
13/13 Blade Bone válasza:
Én megbuktam másodikban :D vagyis visszatartottak jobban mondva, mert anyám is belegyezett. :/ Onnantól kezdve belehúztam egészen hatodikig, amikor is nagy haverokra tettem szert :/ :D együtt csúsztúnk le a lejtőn míg nem kijártuk a sulit, aztán elváltak útjaink. Középsuli meg kb közepesen ment végig, de csak mert rohadtul nem érdekelt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!