Voltatok már médiumnál? Milyen tapasztalataitok vannak? Mi történt?
Hát, akkor mindegy, nem, ez is, az is hülyít..
De én is szívesen kipróbálnám, biztos nem mindenki csaló.
Legalábbis én hiszek benne, illetve hallottam megdöbbentő történeteket.
most elmesélek valamit..nagyanyámnak meghalt az anyukája,és volt a városban egy léleklátó asszony,aki a lánya halála óta látja a halottakat.Nagyanyám elment.olyanokat mondott neki a nő,hogy azt mondja anyukája : tegnap,mikor a gulyást főzted,ott áltam a konyhaajtóban!nagyanyám tényleg azt főzött,és eszébe is jutott anyukája,hogy ez volt a kedvence..de nem merte elhinni,hogy nem is mondta,és tudta,és azt is elmondta,hogy amikor (pontosan a napot mondta,és azt,hogy kihez mentek)Ott ült velük a trabant hátsóülésén,és elmesélte mit beszéltek!!!!!!!
aztán mondta,hogy kisjányom,itt nagyon jó,meg hogy még egy darabig ottlesz,és aztán mennie kell tovább..
én még kicsi voltam,de nagyon szerettem volna a dédimmel beszélni,de sajnos addigra nem volt sehol ez titokzatos léleklátó..de nagyanyám azóta is fél kimenni a kertbe ha már sötét van,viszont megnyúgodott,hogy anyukája jól van!Ez akkor jó,amikor valaki gyorsan hal meg,és nem bírják a hozzátartozók kiheverni a halálát!Legalább mégegyszer hallanak róla..szerintem ez a nő nem volt kamus,és még csak pénzt sem fogadott el,többen is jártak hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!