Ti alsó tagozatban hanyas tanulók voltatok?
Kituno, jeles, de csak mert gyenge iskolaba jartam.
Gimiben sem szakadtam meg, igy 4 folotti atlagot sikerult majdnem minden evben tartani 8 even keresztul - real targyak dicserettel, tobbi meg ahogy sikerult.
Kitűnő voltam, meg versenyekre jártam.
Gimiben meg hármas-négyes voltam
Én elég rossz tanuló voltam úgy hatodikig, volt mindenféle év végi jegyem, mivel alsóban az ember tök véletlenül is lehet ötös :D De volt 3-as és 4-es is bőven, meg talán egy-két kettes. Aztán hatodik környékén elkezdtek érdekelni egyes tárgyak, sokat is olvastam, így stabilizálódott némileg a teljesítményem. De úgy igazán tanulni csak a gimnázium utolsó évében kezdtem el.
utolsó hozzászóló: nekem is volt egy osztálytársam alsóban, aki alig tudott olvasni hangosan, közben teljesen értelmes volt, legalábbis a mi szemünkben. Nem tudom pontosan, de visszanézve szerintem ő is diszleksziás lehetett, a tanárok persze nem csináltak semmit, csak megpróbálták keresztülverni rajta azokat a feladatokat, amiket nekünk is el kellett végeznünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!