Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ti alsó tagozatban hanyas...

Ti alsó tagozatban hanyas tanulók voltatok?

Figyelt kérdés
Akkor még mindenki jó tanuló? Én már nem emlékszem az osztálytársaim teljesítményére.
2015. nov. 24. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én kitűnő voltam elsőtől 4.ig.. aztán ötödikben jöttek a matekproblémák..:/
2015. nov. 25. 00:03
 2/13 anonim ***** válasza:
kitűnő, még könyvet, és oklevelet is kaptam.
2015. nov. 25. 00:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Kituno, jeles, de csak mert gyenge iskolaba jartam.

Gimiben sem szakadtam meg, igy 4 folotti atlagot sikerult majdnem minden evben tartani 8 even keresztul - real targyak dicserettel, tobbi meg ahogy sikerult.

2015. nov. 25. 00:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Kitűnő voltam, meg versenyekre jártam.

Gimiben meg hármas-négyes voltam

2015. nov. 25. 07:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Ne írja már le mindenki, hogy kitűnő volt. :D Inkább arra lennék kíváncsi, hogy alsóban is voltak rossz tanulok?(2-es 3-as) Esetleg van olyan aki megbukik alsó tagozatban?
2015. nov. 25. 13:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is jeles voltam, okleveleket is kaptam. Gimiben viszont megbuktam.
2015. nov. 25. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Sosem voltam kituno. Mindig volt ket/harom/negy negyesem. De gimiben es egyetem alatt is tudtam tartani ezt a szinvonalat szerencsere.
2015. nov. 25. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Kitűnő voltam 6 évig, aztán gimis lettem ott már nem sikerült, de csak 3-4 négyes max egy hármas csúszott be. Emlékszem volt olyan osztálytársam, ami általános elsőben megbukott. :D Aztán valami olyat hallottam, hogy nem is engedik már alsóban megbuktatni a gyereket... Ez nem tudom mennyire igaz még.
2015. nov. 25. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan osztálytársam, aki nem volt kitűnő, különösen magyarból és németből. diszlexiások voltak amúgy, de ez nem érdekelt senkit.
2015. nov. 25. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Én elég rossz tanuló voltam úgy hatodikig, volt mindenféle év végi jegyem, mivel alsóban az ember tök véletlenül is lehet ötös :D De volt 3-as és 4-es is bőven, meg talán egy-két kettes. Aztán hatodik környékén elkezdtek érdekelni egyes tárgyak, sokat is olvastam, így stabilizálódott némileg a teljesítményem. De úgy igazán tanulni csak a gimnázium utolsó évében kezdtem el.

utolsó hozzászóló: nekem is volt egy osztálytársam alsóban, aki alig tudott olvasni hangosan, közben teljesen értelmes volt, legalábbis a mi szemünkben. Nem tudom pontosan, de visszanézve szerintem ő is diszleksziás lehetett, a tanárok persze nem csináltak semmit, csak megpróbálták keresztülverni rajta azokat a feladatokat, amiket nekünk is el kellett végeznünk.

2015. nov. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!