Directioner kérdése:
Bölcsész diplomával mi lehet az emberből tanáron kívül?
Figyelt kérdés
Tudom hogy manapság sok bölcsésznek nincs munkája, de őszintén megvallva nem is igazán tudom mi is a bölcsészek feladata. Író szeretnék lenni, ami tudom, csak egy álom, de kíváncsi vagyok a szerencsén kívül mi kéne hozzá.2015. szept. 6. 15:27
11/11 anonim válasza:
Tény és való, hogy a 2 együtt működik, de sose egy ember ért mindkettőhöz, ezeket csapatok csinálják, és kell hozzá nyelvész. És nem valamennyi, hanem jelentős nyelvészeti tudás kell hozzá. Egy mérnök tartott nekünk előadást, aki ilyen csoportban dolgozik a BME-n, ő is ezt mondta. Ezzel nem leértékelve a mérnöki oldalát sem a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!