Ti hogyan értelmeznétek ezt a "mondást"?
„Vagy a szokvány matt, vagy a van miatt.”
Egy Bizottság dalból való az idézet, az ő dalszövegeik eléggé absztraktak és szürreálisak, de biztos vagyok benne, hogy ennek van valami jelentése, mert már több helyen is láttam idézve.
Mit gondoltok?
Ne haragudj, hogy ilyen választ adok, de ennek semmi értelme.
Végigolvastam a zeneszöveget, majd végighallgattam a zeneszámot (bár ne tettem volna), sajnos még most is fülembe cseng, komolyan mondom, minden idők egyik legborzasztóbb zeneszáma. Ha valaki nem hiszi el, hát belinkelem.
https://www.youtube.com/watch?v=jqRIWqnld40
Lényeg, hogy végighallgattam, de értelmetlen katyvasz az egész, egyszerűen tényleg a fejem fáj tőle.
Egyszer mellém feküdt egy tűnődésharapásokkal tetovált kénszerzubbonyregény, s azóta bőröm felszíne negatív tükörradír.
Ez a Bizottság, barátom. :) És pont az általad is említett bizarrsága teszi felejthetetlenné.
Már meg ne haragudj, de attól, hogy neked valami nem tetszik, még nem kéne leszólni, a kérdésben különben sem véleményekre voltam kíváncsi, az nekem is megvan mindenről és mindenkiről, nem érdekel a tiéd. Attól, hogy valamihez nincs affinitásod, még nem az alkotó a tehetségtelen. Ilyeneket pedig ismeretlenül nem állítanék, hogy bárki is eltűnt volna a süllyesztőbe, nézz utána, hogy például a Bizottságos Wahorn András Los Angelesben is elismert művész...
Végül, de nem utolsósorban, nem értem a logikádat. Azt írod, hogy több számukat is végighallgattad, pedig szerinted nagy szar mind, utána pedig idejöttél lehordani. Hát nem tudom, de ha nekem valami nem tetszik, akkor azzal nem foglalkozok. Vagy neked ilyen sok szabadidőd van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!