Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Fiú és lány között lehet...

Fiú és lány között lehet barátság?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 04:39
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
75%
lehet
2010. márc. 14. 22:56
 22/29 anonim válasza:
0%

Nem lehet!!!!!

Én non sokáig non jóban voltam a padtársammal még akkor is amikor nem egymás mellett ültünk és most vagy 3 hónapja újra egymás mellé kerültünk és azóta vmi megváltozott .

Legalábbis én szerelmes lettem belé és azt mondta nekem vki hogfy ő is belém

már több embernek is feltűnt pl:a legjobb barátjának és rá is kérdezett mindkettőnknél de én azt mondtam nem

De azt nem tom h ő mit mondott (vagyis ha erről kérdezem csak annyit mond nem kell mindenről tudnom!!!!!)

De sajna tegnap elültettek mellőle de még ígyis non imádom Bencét<3<3<3

2010. márc. 15. 13:44
 23/29 anonim válasza:
75%
Nekem is van lánybarátom és nagyon jól megvagyunk.Támaszkodunk egymásra és adjuk egymásnak az erőt ha baj van.
2010. ápr. 6. 11:17
 24/29 anonim válasza:
75%
Szerintem lehet, mert a legjobb barátom egy lány és még b*zi sem vagyok! Elöszőr majdnem jártunk, de nem jött össze, aztán hajtottam utána ezerrel, de az sem sikerült. Viszont mindig értelmesen meg tudtuk beszélni a dolgokat egymás között, és most neki van barátja, nekem pedig nincs csajom, mégis erősen kötődöm hozzá szerelem nélkül...és nem vagyok társfüggő sem.
2010. máj. 13. 18:28
 25/29 anonim válasza:
43%
Igaz barátság nem lehet fiú és lány között. "Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?" A fiú és lány barátság nem az, hogy pl.:osztálytársak vagytok és szoktatok beszélgetni. Ez annál sokkal több. Nekem a legjobb barátom egy fiú volt, mindent tudott rólam és én is róla. Csak aztán megtetszettünk egymásnak, smároltunk...de nagyon jó barátság a miénk még mindig és nem szerettem volna, hogy esetleg egy kapcsolat elrontja. Ígyhát megbeszéltük, de még most is a legjobb barátok vagyunk. Bár ha nem lenne köztünk 7 év lehet máshogy döntöttem volna. Talán még valahol, mindig szeretem egy kicsit...Így erre a kérdésrre nincs is igazi válasz, szerelmesek voltunk, de inkább legjobb barátok vagyunk. "A szerelem idővel elmúlik, a barátság örökké megmarad."
2010. máj. 21. 14:03
 26/29 anonim válasza:
igen van, nekem is van sok lany baratom es ezek kozott van legjobb is egyutt nottunk fel es soha nem ereztuk mast csak baratsagot.
2010. jún. 25. 17:42
 27/29 anonim válasza:

Fuhú! Hatalmas kérdés! Fiúk: Akinek van lány barátja az azt írja hogy: lehet, aki pedig belezúgott a lánybarátjába (ez a szerelem :), vagy pofáraesés :( ) az azt írja hogy nem lehet. Najó, a pofáraesettek közül a megalkuvók szerint is lehet.

Lány oldalról sztem lehet, de nemtudom, nem vagyok csaj.

:D

Én most szinte legjobb barátságokról beszélek, nem olyanról hogy naponta 2 szót váltanak...azt nem tartom barátságnak, csak haverságnak, vagy ismerősnek.

2010. jún. 26. 02:24
 28/29 anonim válasza:
Hát nemtom... Mi hárman vagyunk barátok, a barátnőm és egy fiú. Sokat voltunk így hármasban együtt meg minden. A barátnőmnek már mióta tetszik, de nekem egyáltalán nem jött be a srác. Azonban egy év után nekem is megtetszett, pedig nagyon tartózkodtam tőle. Szóval az a lényeg, hogy szerintem az egyik fél egy idő után mindenképp többet akar... De ettől függetlenül, bármi megtörténhet.
2010. aug. 24. 13:13
 29/29 anonim válasza:
persze, hogy van. :) a legjobb barátom fiú és 10 éve ismerem. imáááááádom :DDD de csak mint barátot :)
2010. okt. 27. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!