Fiú és lány között lehet barátság?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 04:39
11/29 anonim válasza:
gyerekek között nemnagyon majd ahogy tellik az idő feleséged(vagy férjed) lesz, gyerekeid születnek, stb.. akkor majd rájössz hogy lehet. akár munkából hobbiból eredően is
13/29 anonim válasza:
csak ideig-óráig. az egyik egy idő után mindíg többet akar mint a másik!
14/29 anonim válasza:
Szerintem lehet,de néha előfordul,hogy rájönnek ez már több mint barátság.Hiszen ismerik egymás jó és rossz oldalát igy már nem vesznek zsákbamacskát ha összejönnek.
15/29 anonim válasza:
Nekem is van nagyon jó fiú barátom, akivel pont úgy lettünk nagyon jó barátok, hogy szakított vele a barátnője, és én voltam aki megvigasztalta, majd én is számíthattam rá amikor velem szakítottak. Volt, hogy segítettünk egymásnak keresni valakit vagy stb... Sokan ugyan azt hitték járunk, de erről szó se volt, csak nagyon jó barátok vagyunk a mai napig. Ennek mondjuk állhat a hátterében ,hogy neki sajna nincsen tesója, ezért nagyon tud kötődni a barátaihoz.
16/29 anonim válasza:
En meleg fiu vagyok es nagyon sok lany baratom van.A valasz: Lehet!
17/29 anonim válasza:
Feltétlenül lehet!
Nem csak a szexről szól az élet. Két meleg fiú között is lehet csak barátság.
18/29 anonim válasza:
IGEN!! Az egyik fiú barátommal 4 év alatt egyszer se sikerült semmi dolgon összevesznünk :D És nem is hiszem, hogy össze fogunk veszni, mindenben egyetértünk..öhm na jó majdnem mindenben :DD
Hát az az egy zavaró, hogy a suliba mindenki azt hiszi, hogy járunk :( Nem is tudom, hogy miért!? :D Ha valaki csak kivülről látja hát nem is csodálkozom. Őszintén összesen 2 lány barátom van a többi mind fiú :)
Nemrég szakítottunk a barátommal...De nagyon örülök, hogy jóba maradtunk. Most barátok vagyunk és így a legjobb.
Na nem akartam ennyit irni..bocsii.LEHET FIÚ ÉS LÁN KÖZÖTT BARÁTSÁG!!!
19/29 anonim válasza:
a buzernyákokat ne kavarjuk bele, azoknak nincsenek fiu-lany dolgai, olyanok mint az öszvérek, nem monthatod rá, hogy ló de azt sem ,hogy szamár
20/29 anonim válasza:
IGEN!!! nekem nagyon sok fiú barátom van akivel ugyan úgy mindent meg tudok beszélni mint a legjobb barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!