Ki is meri ezt a szot?
Figyelt kérdés
Ha senki, akkor en mint nyelvujjito bejegyeztetem! Mandzsarozni! Ez egy cselekvest kifejezo ife, ami kizarolag a magyarokra lehet igaz!2015. júl. 14. 14:45
21/22 anonim válasza:
Tök felesleges és undorító is egyben ez a szó :)
Komolyan először úgy olvastam, hogy madzsarozni, mintha egy kisebbség próbálta volna a 'magyar' szót kimondani...
Szóval akarva-akaratlanul is erre asszociálok. Meg maga a hangzása is durva, és csúnya. A magyar nyelv szerintem inkább lágy szavakból áll, nem véletlenül nincs sok 'dzs' betűs szavunk :)
22/22 anonim válasza:
Találj ki más hülye szavakat is, és vidd el őket a Magyar Tudományos Akadémiára, akkor egy "lobizással" el tudod intézni az összest!
Utána fumározzál el egy cigit, bebároljál egy kakaót és menj dormírozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!