Ha az igazsághoz próbálok tapadni és az igazságot utasítják el körülöttem az emberek akkor engem utasítanak el?
@8-9. Nagyobbat nem is tévedhettél volna velem kapcsolatban.
Természettudományos érdeklődésű, szkeptikus ember vagyok.
Gondolom nem az elemi aritmetikán sikerült összeveszned a családoddal... Szóval lassan elmondhatnád, hogy miről van szó.
Az előző válaszolónak igazat adok, amennyiben az "igazságtól" meg efféle szörnyen nagy szavaktól ugye elvonatkoztatunk.
Bár szerintem árnyalja a képet, hogy miféle "igazságról" is van szó.
"Ha az igazsághoz próbálok tapadni és az igazságot utasítják el körülöttem az emberek akkor engem utasítanak el?"
Továbbra is tartom, hogy nem mindegy, hogy mi is itt az "igazság". Nem hinném, hogy elemi aritmetikai dologról lenne szó. :D
Árnyalja a képet, ha mondjuk valami ezoterikus állítás itt az "igazság", vagy mondjuk valami vallási szekta egyik "dogmája" (ezt feltéve, de nem megengedve mondom). Ezen esetekben színtiszta jószándék mellett el fogják utasítani az "igazságot/igazságodat".
"Csak hogy így a jogaimat veszik el a tetteikért meg nem válalják a felelősséget!"
Ez így nagyon homályos, kifejtenéd, milyen jogokról és tettekről van szó? Akkor megpróbálhatunk pontosabb választ adni.
@13. Így van. Már ez az inkriminált rész is eléggé alátámasztja, hogy korántsem fekete-fehér dolgokról van szó. Eléggé arra utal, hogy erősen szubjektív, mondjuk pszichológiai/vallásos/filozófikus dolgokról van szó.
"Csak hogy így a jogaimat veszik el a tetteikért meg nem válalják a felelősséget!"
-Amúgy mit jelent az a rész, hogy "jogaimat veszik el a tetteikért"? -Nekem ez képzavarnak tűnik.
Én is nehezen dekódoltam, de szerintem csak kimaradt egy vessző:
"Csakhogy így a jogaimat veszik el, a tetteikért meg nem vállalják a felelősséget!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!