Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek közül mely férfiak közeledését utasítanák el a nők?
Vajon pozitívan fogadnák a nők, ha ezek az átlagos pasik kezdeményeznének náluk? [link]
Vajon a nők elutasítanák ezeket a jóvágású pasikat? [link]
Akiket az átlagosakhoz linkeltél, szerintem van közöttük jóképű is :)
A kigyúrt pasikkal én nem nagyon kezdek, mert általában bunkók, vagy ha kedvesek is, de bármelyik nőt megkaphatják, és tuti megcsalnának.
Stephen Amell-t elutasítani? Nincs az a pénz!
Mellesleg honnan tudod, ki milyen belülről? Én ismerek testépítőket, nem bunkók, sőt, külsejükhöz képest szelídek.
Kb. mint a kutyák, a komplexusos szobacirkálók mindig ugatnak meg vicsorognak, a golden retriever-ek meg tök békések.
Megint a feltételezés, hogy a szép férfiak gonoszak, a csúnyák meg mind álompasik.
Ha belinkelek egy csomó gyönyörű nőt, aztán meg kicsit pattanásos, kicsit kövér, kicsit szőrös nőket, a pasik is utóbbiakat fogják választani? Ne röhögtess.
Nekem egyenesen röhejesek ezek a túlizmosított pacákok, akik ráadásul valamiért fénylenek, mint a Salamon töke. Kenik ezeket valamivel, vagy mi? :D
Alkatra a "van mit fogni rajta" kategória jön be a leginkább, tehát kb. az "átlagos" gyűjteményből a második sor 3. emberke.
De nem ez az elsődleges. Tetszett meg már vékonyabb is, macisabb is.
Viszont én is biztos vagyok benne, hogy a többségnek tényleg jobban megakad a szeme a kis izompacsirtákon. :)
Amit még megjegyeznék csak az érdekesség kedvéért: mikor átlagos férfiakat linkeltek, akkor köztük mindig van kövérkés is, nagyon vékony is. Mikor átlagos lányokat, akkor vajon miért mind karcsú, viszonylag jó alakú, kellemes arcú?
A nők alakjával szemben mintha kicsit magasabb lenne a mérce, hogy elérjék az átlagos szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!