Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő éveken keresztül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő éveken keresztül elutasítja a férje szexuális közeledését, akkor mennyire jogos a féltékenysége?

Figyelt kérdés

2015. máj. 17. 11:36
1 2 3
 1/24 RRR ***** válasza:

elvileg nem jogos

de

meg kellene hallgatni,hogy miért teszi

és

úgy véleményt mondani

2015. máj. 17. 11:39
 2/24 anonim ***** válasza:
79%

Lehet h eppen nem csal meg.. De mar nem szeret:)

Szuleimnel is igyvot.. Apunak sincs senkijs csak mar nem kivnja nem szereti anyamat:)

2015. máj. 17. 11:39
 3/24 anonim ***** válasza:
kihagyhatatlan tisztázni ezt a helyzetet,itt nem a féltėkenysėg meglėte,nemléte vagy jogossága a problėma.
2015. máj. 17. 11:46
 4/24 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de ha valaki nem kívánja a szexet, az elvárhatja-e a házastársától, hogy akkor ő se szexeljen az élete hátralévő részében?
2015. máj. 17. 11:49
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem várható el. De elválni ellehet.
2015. máj. 17. 11:50
 6/24 anonim ***** válasza:

Ha egy nő ÉVEKEN keresztül elutasítja a férje szexuális közeledését,

akkor még van pofája féltékenykedni?

2015. máj. 17. 11:58
 7/24 A kérdező kommentje:

Van.

A történet a következő: egy barátomról van szó, negyvenes éveik elején járnak, a felesége a gyerek születése óta elutasít minden közeledést, a gyerek most 7 éves, de két éve már SEMMI nincs köztük. Ennek ellenére az asszony iszonyatos patáliát csap mindenért, ha a barátjának segít valamit, ha a munkahelyén fél órával tovább kell bennmaradni, vagy ha neten valami szakmai anyagot olvas, mert akkor "biztos qrvázik".

Egyszerűen nem értem az ilyen nőket. Jó lenne tudni, hogy mi játszódik le bennük a lelkük mélyén.

2015. máj. 17. 12:08
 8/24 RRR ***** válasza:

a nőből kiesett a hajszálrugó

így nézve:nem jogos

2015. máj. 17. 12:18
 9/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a férjre féltékeny, hanem arra, hogy esetleg a férj becsajozik, akkor ugrott az egzisztencia.
2015. máj. 17. 12:22
 10/24 anonim ***** válasza:
47%

Még nem volt gyerekem, de nő vagyok, és egy kis anatómia tudás birtokában is vagyok.

Lehet, sőt biztos, hogy a hormonok nem hatnak már rá (azok a szoptatás után helyreállnak). Egész egyszerűen kelleti magát, mert azt tanítja az összes női magazin, hogyha elérhetetlennek mutatjuk magunkat, akkor a férfi jobban akarja majd őt. Ez még egy 20-25 éves korig elfogadható, de amikor az ember házasságban él, elég hülyén veszi ki magát az ilyen, mert - javítson ki bárki, ha tévedek - ha a férfi azt látja, hogy a nő nem akar szexelni - a nő pedig csak azt akarja elérni, hogy jobban akarja őt a férfi -, akkor nem erőlteti, megoldja máshogy.

Ez pedig a nő részéről megszokott. A megnevezett nő ördögi körbe keveredett. Amilyen jeleneteket lerendez a szöveg alapján, látszik, hogy jól esne már neki egy kis szex, de ilyen viselkedéssel nem hinném, hogy a férfi még bármilyen vágyat érezne, hogy közeledjen.

Nekem ez a személyes véleményem nőként. 22/N

2015. máj. 17. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!