Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő éveken keresztül elutasítja a férje szexuális közeledését, akkor mennyire jogos a féltékenysége?
A saját példámból indulok ki.Szülés után sokáig a férjem nem akart velem lenni,mármint aktust (kézzel,szájjal igen).De az is ritkán.Sokszor próbáltam én közeledni,többször elutasított.Pár hónap után volt rendes szex is néha.Próbáltam kettesben programot szervezni,nem akarta.Másfél éves volt a fiunk,mikor találtam egy levelet,ami egy volt tanítványomnak szólt.Állítólag nem történt semmi,csak ő szerelmes lett,ostromolta a lányt.Voltak néha együtt szórakozni,és ennyi.Soha többé nem tudtam benne bízni.Azóta néha van szex.De ha késik,én is balhézok.Talán válni kellene.
Szóval tudni kellene az okot,hogy miért utasítja el a nő a férje szexuális közeledését.Utána lehet ítélkezni.
10-es vagyok:
Olvasás után vettem észre, hogy a ragok egyeztetése nem sikerült túl jól a szöveg közepén. Bocsi.
Mi lehet az oka?
Mert volt már rá példa, hogy szülés után a nő úgy megundorodott a saját testétől,
hogy többet nem mert levetkőzni.
Vagy van a másikfajta, amelyiket teljesen leköti a gyereknevelés.
De itt arról lesz szó, hogy az a nő világ életében aszexuális volt, vagyis
soha nem is kívánta igazából a szexet. És eleinte is csak azért ment bele, mert
akart magának egy gyereket és még egy cselédet is szeretett volna mellé.
SzVSz sokkal nagyobb a veszteség, ha "csak a gyerek miatt" de együtt maradnak. Ugyanis ilyenkor mindhárman folyamatosan szívnak. (És persze ki lesz mindenért a hibás? A gyerek. Pedig nem is!)
De hogy a főkérdéshez is szóljak már; hát az ilyen nő felőlem aztán ugathatna. Hagynám ott, mint eb a szaharát.
17# igazad van, valóban nem tudok minden részletet, és abban is biztos vagyok, hogy a barátom is felelős a kialakult helyzetért, de... Itt azért két ellenkező irányú dolog van jelen egyidejűleg, egyfelől az elutasítás, másfelől pedig az ok nélküli (tán jogos, nem tudom) féltékenykedés. Nekem ez a két dolog nem fér meg egymással. Ha én nem akarok a férjemmel szeretkezni, akkor nem piszkálom állandóan, valahol tudomásul venném, hogy neki vannak természetes igényei, és azt meg fogja oldani máshol, mással. Ha meg azt akarom, hogy ne kódorogjon el, akkor nem büntetem szexmegvonással.
Megértem a példádban leírt esetet is, csak elgondolkodtató, hogy milyen az a házasság, ahol örök életben büntetnek valakit, mert félrelépett.
Igen. Buntetni kell. Megerdemli. Mert aki egyszer mar megtette, ujra megfogja:)
Tudja h ugyis ezis meglessz neki bocsajtva :)
Egészséges nő és férfi is kívánja a szexet. Egyik részről sem normális, ha évekig elutasító. Ennek konkrét oka kell legyen, ami kielemezhető, de szerintem felnőtt embertől nem várható el, hogy évekig vagy örökre ne szexeljen.
A szex hiánya szerintem válóok mindkét fél számára (ha nem sikerül tisztázni a miérteket akkor is, de nyilván ez kellene az első lépés legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!