Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek közül mely férfiak közeledését utasítanák el a nők?
Vajon pozitívan fogadnák a nők, ha ezek az átlagos pasik kezdeményeznének náluk? [link]
Vajon a nők elutasítanák ezeket a jóvágású pasikat? [link]
Hat nekem az elso kep csoport , az atlag alatti pasikat uti meg(kivetel az utolso sorbol, balrol a 2.). Ha csak a kulsosegeket veszem figyelembe nem jonnenek be.
A masodik csoport annal inkabb . Lehet megkovezni.
1. kép 3. sor 2. pasit nem utasítanám el.
Nyilván a 2. képen is van, aki tetszik, de én csak arc alapján döntök, nem jönnek be az izmok.
(Ami nekem tetszik test, pl az első képen 2. sor 1. De annak a feje ronda.)
Nem fogom azt mondani, hogy mr tökélyeket nem nézegetném napokig...
Az első képen 1.sor 2;4 és a 3.sor 3,4,5. Akik.
A többiek mozogni gyantázni... mert nem átlagosak, sőt. Elhanyagoltak.
Ébresztő: nekünk meg kell gebedni, hogy megüssük az átlagost, nektek meg a mackós az átlag, na akkor kéretik a csajokat nem zsír disznózni, ők a mamamacik....
Ha jönne egy biszexuális földönkívüli, akinek kajakra nem számítanak a nemek, csak a külső, tehát a férfi és női 10-es skálát egy kalap alá venné, bizony több nő lenne rajta, pont azért, mert ami egy nőnél átlag, az pasinál 10-es.
Szerintem kövér lányok nincsenek is a 10-es skálán, fiúknál meg Jabba az átlagos.
Jó kis kérdés lett,viccesek a női válaszok.Bár én már csak szánalomból nevetek rajta,hát annyira szánalmasok ezek a válaszok.Egyértelmű remélem most már mindenkinek kik is a felszínesek ;)
Nos és akkor csak gondoljanak bele a nők itt,akik nem olyan genetikával és arccal születnek,mint a "helyes" pasik.Olyan dologért ítélitek el őket alapból,amiről igazából nem is tehetnek.Nem választhatják meg milyennek születnek,és alapból úgy hogy nem is ismeritek őket egyáltalán,ezért ítélik el őket...
A mindennapokban is,igen pontosan látszik,hogy ezt csináljátok,sőt még jobban is mint ezen az oldalon.
Taps jár szerintem ezért!(remélem érzékelitek az iróniát benne,a gyengébbek kedvéért írtam ide)
Szóval: kövér nő = ronda, ápolatlan, lusta zsírdisznó
kövér pasi = olyan átlagos
Tényleg no comment. :D
Vannak jóképűek az elsőben is. Mondjuk akik ott félmeztelenek elég szerencsétlenül néznek ki, mert jó, hogy nem kell mindenkinek kockahas de azért egy egészségesen férfias testalkat legyen.
A jóvágásúak közeledését meg csak maximum a férjezett nők utasítanák el, de még ők sem mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!