Hitler a cigányokat is írtotta?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Hitler a cigányokat is deportálta, mint a zsidókat. És ha Hitler még hatalmon van, akkor kiírtja az összeset. Igaz ez? És akkor most magyarországon nem lenne ilyen sok cigány? (Nem vagyok rasszista, nincs bajom a cigányokkal, csak a 95%-ával!)2010. febr. 16. 20:25
31/38 anonim válasza:
Ha irtotta is sajnos nem eleget :S
32/38 anonim válasza:
HOGYNE IRTOTTA VOLNA A CIGÁNYOKAT.NÉMET VILÁGURALMAT AKART.
33/38 anonim válasza:
Politikai ellenfeleit, valamint a zsidókat, cigányokat, homoszexuálisokat koncentrációs táborokba záratta.
34/38 dizus válasza:
KÖZVETVE mindenkit írtott hovatartozásra tekintet nélkül,mert felhatalmazást adott a katonáinak,civilek megölésére!Aki meg azt írja hogy a holokauszt nem volt olyan borzalmas,mint ahogy tanítják,na azokat most én gyűjteném össze egy kis táborozásra!Persze nem azért hogy ott meghaljanak,csak hogy egy kicsit átérezzék a hangulatát!
35/38 anonim válasza:
ez az oldal kamu!
Ha kevés tüzelő anyag volt, akkor hogyan égették el őket? Zagyvaság az egész! Képzeljétek el, most ha titeket megcsillagoznának és kirángatnának, elvinnének Aushwitz-ba, szerintetek akkor vidáman játszanátok? Hitler azt mondta, " nem etet felesleges szájakat" tehát a cigány,zsidókról van szó...cigányokra " Jellemtelen nép, a világ legmocskosabb faja". Krematórium? Volt! Gáz kamra? Az is volt!
36/38 anonim válasza:
Akiket meg nem záratott konctáborba, azokat a fronton lövette le. Aztán legalább a végén korrekt volt, saját magát is fejbe küldte.
37/38 anonim válasza:
A győztesek írják a történelmet(könyvet is)
38/38 anonim válasza:
Most írtják a magyarokat! Nem úgy mint egyesek mondják hogy Hitler írtotta volna
Most írtják de kenényen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!