Hitler a cigányokat is írtotta?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Hitler a cigányokat is deportálta, mint a zsidókat. És ha Hitler még hatalmon van, akkor kiírtja az összeset. Igaz ez? És akkor most magyarországon nem lenne ilyen sok cigány? (Nem vagyok rasszista, nincs bajom a cigányokkal, csak a 95%-ával!)2010. febr. 16. 20:25
21/38 anonim válasza:
de vannak még ilyen vicces sztorijaid? nem voltak kannibálok és zabálták halomra a zsidókat is?
22/38 anonim válasza:
18.55-ös!
Én meg úgy döntöttem, hogy te vagy káros a társadalomra, akit likvidálni kell!
23/38 anonim válasza:
A kérdésre a válasz IGEN! De Hitler a magyarokat is "írtotta"! Pl. a homoszexuálisakat! Meg persze azokat is akik csak egyszerűen nem voltak szimpik neki! Szerintem azért volt ilyen egyébként, mert vérfertőzésből született!!! De ez nem ok arra, hogy sajnáljuk! ...
24/38 anonim válasza:
Ja és ahogy itt olvasgatom a válaszokat... Nyílván a spártaiak is elítélendőek! Senkinek nincs joga ahhoz, hogy döntsön ember élet felett! Mindenkinek megvan a joga arra, hogy éljen! Ennyi a véleményem. Az egy más dolog, hogy rossz ember-e az illető vagy sem!
25/38 anonim válasza:
Vagy hogy milyen a vallása vagy az etnikai hovatartozása!
26/38 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-16 21:31
Földi Pál nagyjából annyira megbízható történelmi munkákat ír, mint amennyire komolyan vehető mondjuk a Blikk. Nem biztos, hogy célszerű rá hivatkozni.
Holokauszt-tagadóknak: láttatok már életetekben történelmi munkát a témában? A tankönyv nem hihető... na, mert egy paranoid megalomán nyilvánvalóan elfogult írása aztán megbízható. Nevetségesek vagytok kissé.
Kérdésre: Igen, irtotta. Irtotta még a kommunistákat, a zsidókat, a homoszexuálisokat és a rendszer ellenségeinek titulált embereket is.
27/38 anonim válasza:
Ahham és te miért vagy benne olyan biztos? Neked sem csak egy szemszögből kéne "utánaolvasnod"..Esetleg éltél akkor és tudod mi volt? Vagy részt is vettél benne?
28/38 anonim válasza:
Természetesen Hitler egy "fajt", az ÁRIÁKAT tartotta magasabbrendűnek, és ha így tetszik akkor mindenki alacsonyabb rendű volt, még mi, magyarok is. Ez azonban nem összekeverendő a Hitler szerint kiirtandó fajokkal, amik közé a zsidóság, a fogyatékosok, a homoszexuálisok, és amiről a kérdés is szól, a cigányok.
29/38 anonim válasza:
Jaj előző kommenthez hozzátartozik az is, hogy ha Hitler mondjuk 10 évvel fiatalabb, akkor valószínűleg, ma a világ német függő lenne, és így valószínüleg a cigányság is kisebb számba képviselné magát hazánkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!