Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hitler a cigányokat is írtotta?

Hitler a cigányokat is írtotta?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Hitler a cigányokat is deportálta, mint a zsidókat. És ha Hitler még hatalmon van, akkor kiírtja az összeset. Igaz ez? És akkor most magyarországon nem lenne ilyen sok cigány? (Nem vagyok rasszista, nincs bajom a cigányokkal, csak a 95%-ával!)
2010. febr. 16. 20:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
de vannak még ilyen vicces sztorijaid? nem voltak kannibálok és zabálták halomra a zsidókat is?
2010. febr. 24. 20:56
 22/38 anonim válasza:
90%

18.55-ös!

Én meg úgy döntöttem, hogy te vagy káros a társadalomra, akit likvidálni kell!

2010. febr. 24. 21:28
 23/38 anonim válasza:
44%
A kérdésre a válasz IGEN! De Hitler a magyarokat is "írtotta"! Pl. a homoszexuálisakat! Meg persze azokat is akik csak egyszerűen nem voltak szimpik neki! Szerintem azért volt ilyen egyébként, mert vérfertőzésből született!!! De ez nem ok arra, hogy sajnáljuk! ...
2010. febr. 25. 19:11
 24/38 anonim válasza:
Ja és ahogy itt olvasgatom a válaszokat... Nyílván a spártaiak is elítélendőek! Senkinek nincs joga ahhoz, hogy döntsön ember élet felett! Mindenkinek megvan a joga arra, hogy éljen! Ennyi a véleményem. Az egy más dolog, hogy rossz ember-e az illető vagy sem!
2010. febr. 25. 19:18
 25/38 anonim válasza:
Vagy hogy milyen a vallása vagy az etnikai hovatartozása!
2010. febr. 25. 19:19
 26/38 anonim válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-16 21:31

Földi Pál nagyjából annyira megbízható történelmi munkákat ír, mint amennyire komolyan vehető mondjuk a Blikk. Nem biztos, hogy célszerű rá hivatkozni.

Holokauszt-tagadóknak: láttatok már életetekben történelmi munkát a témában? A tankönyv nem hihető... na, mert egy paranoid megalomán nyilvánvalóan elfogult írása aztán megbízható. Nevetségesek vagytok kissé.

Kérdésre: Igen, irtotta. Irtotta még a kommunistákat, a zsidókat, a homoszexuálisokat és a rendszer ellenségeinek titulált embereket is.

2010. febr. 25. 23:58
 27/38 anonim ***** válasza:
Ahham és te miért vagy benne olyan biztos? Neked sem csak egy szemszögből kéne "utánaolvasnod"..Esetleg éltél akkor és tudod mi volt? Vagy részt is vettél benne?
2010. febr. 26. 15:25
 28/38 anonim ***** válasza:
Természetesen Hitler egy "fajt", az ÁRIÁKAT tartotta magasabbrendűnek, és ha így tetszik akkor mindenki alacsonyabb rendű volt, még mi, magyarok is. Ez azonban nem összekeverendő a Hitler szerint kiirtandó fajokkal, amik közé a zsidóság, a fogyatékosok, a homoszexuálisok, és amiről a kérdés is szól, a cigányok.
2010. ápr. 30. 21:04
 29/38 anonim ***** válasza:
Jaj előző kommenthez hozzátartozik az is, hogy ha Hitler mondjuk 10 évvel fiatalabb, akkor valószínűleg, ma a világ német függő lenne, és így valószínüleg a cigányság is kisebb számba képviselné magát hazánkban
2010. ápr. 30. 21:06
 30/38 anonim ***** válasza:
ÁMEN
2010. ápr. 30. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!