Miért nem szerette Hitler a cigányokat?
Figyelt kérdés
Állítólag veszélyeztették az akkori német társadalom fejlődését. Volt ennek valami tudományos alapja? Ha igen, hol lehet erről többet olvasni?2011. máj. 11. 22:38
1/33 anonim válasza:
amiért én se szeretem őket
és amiért tulajdonképpen senki se szereti őket
a politikusok se szeretik őket, csak kihasználják, mert buták, mint a fekete föld
kihasználni és szeretni pedig szöges ellentét
2/33 anonim válasza:
22:40 pontos választ adott. De nézzük meg, hol szeretik őket? Sehol, még egymást is szétlopják. Tisztelet a kevés kivételnek.
3/33 anonim válasza:
Nem állítólag. Veszélyzetették. Most is azt teszik pl a magyar társadalommal.
4/33 anonim válasza:
Persze hogy veszélyezteti minket is veszélyeztetnek mert már pár év és többen lesznek mint mi.Utána mi szépen elfogyunk és csak ők maradnak de mivel nem lesz ki eltartsa őket ezért kipusztulnak mint a dínók és így lesz magyarországból 1 nagy sivatag és 100 év múlva itt lesz a dakar rally....
5/33 anonim válasza:
Szomorú jövőkép de van benne valami:D
Ha senki nem keres, nincs kinek a vagyonát ellopni:)
6/33 anonim válasza:
Nem kell ahhoz Hitler,a cigányokat minden normális,éppeszű ember utálja a viselkedésük és életmódjuk miatt.
Még a liberális jogvédők és a megélhetési politikusok is,csak ők azért védik őket mert jó hasznot húznak belőlük.
7/33 anonim válasza:
"ezért kipusztulnak mint a dínók"
Ezen mekkorát nevettem! Felkelt rá az egész ház szerintem.
8/33 anonim válasza:
Hitler mindenkit utált aki nem árja, utálta a lengyeleket, a zsidókat, a melegeket, még azt a pár jehova tanúját akik az időben voltak, aztán a politikai foglyokat, soroljam még, ja igen a négereket, tehát nem furcsa, hogy a cigányokat is.
9/33 anonim válasza:
Bizonyított tény, hogy minél primitívebb egy faj, annál jobban szaporodik.
Ez a cigányoknál is így van.
10/33 anonim válasza:
Azért, mert már akkor is olyanok voltak, mint a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!