Sajnos nincs időm, hogy a kedves hozzászólókat végigolvassam, így, lehet, hogy ugyanolyan választ írok, mint az egyikük. Hitler nagyon intelligens ember volt. Hamar felismerte, hogy a társadalom/ország/világ képtelen az alacsonyabb rendű faj(okat) fenntartani egy bizonyos idő elteltével, ezért még idejében "lépett". Sajnos mára képtelenség megállítani őket. És, hogy miért nem szerette: nos nézd meg, csak Magyarországi példán, hogyan él a nemzetünk. Az a szerencsétlen magyar azért dolgozik, hogy nyugdíjasok mellett a sok százezer cigányt eltartsa. Nem arról van szó, hogy cigányok vagy sem, hanem arról, hogy sokallta primitívebb nép az átlagnál. Ugyanakkor ott vannak a zs..., akik meg jóval intelligensebbek az átlagnál, és ezt remekül ki tudják használni. Ezért tart ott az ország/világ, ahol tart. Ezt ismerte fel idejekorán Hitler....
2011. máj. 14. 20:50
12/33 A kérdező kommentje:
Oviban tanultam ezt a mondókát: "Sok a cigány, kevés a náci, gyere vissza Hitler bácsi."
2011. máj. 15. 23:00
13/33 anonim válasza:
Én se szeretem őket pedig az vagyok,az amerikaiak jól tették hogy rezervátumba rakták az indiánok egy részét,ezt kéne tenni a cigányokkal is.
2011. máj. 30. 22:36
14/33 anonim válasza:
Az utolsóhoz csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy az indiánok Amerika őslakói, nem egy vándorló népcsoport, ezért semmilyen joguk nem volt a telepeseknek rezervátumba tenni őket, és nagy részüket ki irtani sem. A telepeseknek kellet volna alkalmazkodni az ottani körülményekhez, ha nem tetszik menjenek vissza ahonnan jöttek, csak valahogy ezt az a "felsőbbrendű" "faj" sosem értette meg.
2011. máj. 30. 22:59
15/33 anonim válasza:
Igazad van de mivel a cigányok többsége nomád életet folytat jobb volna ha egy részük elkülönítve élne a többi normális embertől.
2011. máj. 30. 23:56
16/33 anonim válasza:
Igazad van, ki kell próbálni, és majd meglátjuk, hogy állnak meg a saját lábukon, (csak a környezetet féltem tőlük)
2011. máj. 31. 19:59
17/33 anonim válasza:
Nem ideológiai okokból irtották őket, hanem mert útban voltak.
Rendészeti kérdés volt!
2011. júl. 15. 13:37
18/33 anonim válasza:
Már Arany Jánosnak is megvolt a véleménye a cigányokról, akinek van egy kis ideje, érdemes elolvasni:
hat en sem szeretem es ti még ne is panaszkodjatok mert en Szekelyföldi vagyok es itt sokkal több a cigany mint Magyarorszagon!!!hat en nem vagyok rasszista de amiket lemüvelnek hat en is elégetnem ha megtehetnem!!!!
2011. aug. 17. 11:50
20/33 anonim válasza:
Hitler nem csak a cigányokat gyűlölte hanem a zsidókat,négereket és még sokakat.az ária fajt szerette volna megteremteni ami szőke,magas,kék szemű.A cigányokról meg annyit,hogy nem értem mért kell mindig általánositani és is cigány vagyok és nem vagyunk olyanok!Itt ahol élek vannak olyan parasztok akik reggel a kocsmában kezdik a napjukat nem esznek hanem inkább isznak bűzlenek kb 3 éve ugyan abban a ruhában vannak mégsem általánositok és nem mondom ,hogy ti is mind olyanok vagytok!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!