Hitler szerette a kutyáját, Blondit? (link)
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem jó kategóriűba tettem...bocsi.
Úgy értem, hogy szerette-e , hogy doglalkozott vele?Megsimogatta?Játszott vele?
2010. aug. 8. 10:41
1/23 anonim válasza:
Most őszintén, szerinted honnan a rákból tudnánk?
2/23 A kérdező kommentje:
nem tudom...azért kérdezem..
2010. aug. 8. 11:16
3/23 anonim válasza:
Miért ne szerette vona? Nem értem a kérdést.
4/23 anonim válasza:
Igen, nagyon állatbarát volt. A kutyájáról pedig azt mondta, hogy néhány embernél is okosabb. Amúgy még a farkasverembe is vitte magával.
5/23 anonim válasza:
Rosszul tudod, nem Blondi volt a neve.
Szálasinak hivták a kutyáját, és még Hitler is utálta.
6/23 anonim válasza:
Hogyne szerette volna. Attól még, hogy diktátor volt, szerette a természetet és az állatokat.
7/23 anonim válasza:
Köszönjük a negyedik értelmes hozzászólását.
Amúgy én is úgy tudom, hogy szerette a kutyákat, több is volt neki.
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gondolom, hogy szerette.
De , hogy halt meg ez a kutya?Mi lett vele?Mert , úgy tudom, hogy ő is akkor halt meg amikor a gazdája is.De lelötték akkor öt vagy mi lett vele?
2010. aug. 8. 13:16
9/23 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, de Hitler is ember volt és a "szeretet" meg a hasonló pozitív érzelmek sem voltak idegenek tőle.
Nyilván szerette a kutyáját, különben minek tartotta volna?
10/23 anonim válasza:
Hitler végzett Blondival, úgy hogy a leghumánusabb módszert, a ciántablettát alkalmazta. De ez is csak amellett szól, hogy szerette a kutyáját. (Szerinted mit csináltak volna a ruszkik azzal a szegény kutyával?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!