Hitler szerette a kutyáját, Blondit? (link)
Lehet hogy nem jó kategóriűba tettem...bocsi.
Úgy értem, hogy szerette-e , hogy doglalkozott vele?Megsimogatta?Játszott vele?
Szerintem félre értettétek ahogy kérdeztem.Én is, úgy gondolom, hogy szerette Blondit.Csak kíváncs voltam, hogy mások is így gondolják-e.
A Bukás c. filmben láttam,hogy valamit adtak neki, csak nem tudtam, hogy mit.
Köszönöm a válaszokat.
Hiába, na. Rendes gyerek volt ez a Dolfi
Az a pármilliárd ember, akinek a rokona meghalt miatta, biztos örül, hogy ennyire szerette a kutyáját.
Idióta elmebetegek vagytok
Ha nem azt nézzük amiket csinált az emberekkel, akkor rendes volt.
Én a Bukás cimű filmben, komolyan mondom, hogy sajnáltam.Olyan van, hlt benne , mint egy elveszett idős bácsi:) Nem tudoom, hogy más hogy látja....
De eszembe jutott, hogy régen ment az egyik adón az Ebugatta vagy micsoda, és annak az elején van egy ilyen dal..."Ha van kutyád , van szived..."
Igen, szerette a kutyáját... Az előttem író valamit összekevert: A farkasverem az Hitler kelet-poroszországi főhadiszállása volt... Fél életét ott töltötte... (a háború alatt)...
Az, hogy a bunkerbe is magával vitte már jelent valamit...
A ciánkapszülát azért alkalmazták a kutyán is, mert Hitler félt, hogy mivel Himmler elárulta, és a kapszulák is tőle voltak, hogy azok nem hatásosak, és így tesztelni kellett... Bár tényleg kétséges, hogy mit tehettek volna amegvadult és bosszúszomjas szovjet katonák azzal a szerencsétlen kutyával, mely rengeteg filmfelvételen szerepelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!