Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hitler a cigányokat is írtotta?

Hitler a cigányokat is írtotta?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Hitler a cigányokat is deportálta, mint a zsidókat. És ha Hitler még hatalmon van, akkor kiírtja az összeset. Igaz ez? És akkor most magyarországon nem lenne ilyen sok cigány? (Nem vagyok rasszista, nincs bajom a cigányokkal, csak a 95%-ával!)
2010. febr. 16. 20:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
73%

Valószínűleg ez történt volna.

Mellesleg a magyarokat is irtotta, csak nem úgy, mint a zsidókat meg a cigányokat. Nézd csak meg a II. magyar hadsereg történetét, ami a magyar hadtörténelem egyik legvéresebb katasztrófája. Hitler kényszerítette abba a helyzetbe a magyar katonákat, ahonnan nem volt menekvés a számukra, és tömegével hullottak el értelmetlenül.

2010. febr. 16. 20:41
 2/38 anonim ***** válasza:
50%
Azért tarthatott volna még egy pár hónapig az a háború.Sokkal jobb lenne most.
2010. febr. 16. 20:51
 3/38 anonim ***** válasza:
56%
Te egy állat vagy. Miért is örülnél neki, ha foldig rombolták volna Budapestet, és még pár tízezer magyar meghal?
2010. febr. 16. 20:53
 4/38 anonim ***** válasza:
91%
Inkább értek volna ide a szovjetek előtt az angolok. =(
2010. febr. 16. 20:56
 5/38 anonim ***** válasza:
82%
Végezhetett volna Hitler tökéletesebb munkát is. Inkább a cigókkal kezdte volna, mint a zsidókal
2010. febr. 16. 20:57
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Kéne olvasgatni a történelemkönyveket, ez nem kívánságműsor. Nem arról van szó, hogy az angolok megálltak minden kirakatnál nézelődni, és azért késtek el, hanem hogy fel volt osztva Európa érdekszférákra, és Magyarország a szovjeteknek volt leosztva.
2010. febr. 16. 21:01
 7/38 anonim ***** válasza:
46%

Én nem hiszek a holokausztban, de a cigányokat is deportálta. én úgy vagyok holokauszt-tagadó hogy elismerem a koncentrációs táborok létezését, de azt nem hogy tömeges népírtást hajtottak volna végre bennük (akik ilyen táborokban haltak meg azok az elégtelen táplálkozás és járványok miatt haltak meg). Hitler egyébként nem csak zsidókat deportáltatott hanem mindenkit aki a nemzetszocializmus (magyarul nácizmus) ellensége volt (pl.:homoszexuálisok, kommunisták, de közönséges bűnözők is). Hitler nem gyilkoltatta le azokat akik ilyen táborokba kerültek, hanem várta hogy természetes úton meghaljanak. Hitler amúgy sem tudta volna deportáltatni az összes cigányt, hanem csak azokat, akik az általa irányított vagy befolyása alatt álló területeken éltek, de azok közül is megmenekült volna néhány.

Nem vagyok sem náci sem rasszista sem antiszemita.

De a holokausztal kapcsolatos állítások gyakran túloznak, olykor teljesen hamisak. És még azt szeretném hozzáfűzni hogy sokan felfújják ezt a holokauszt dolgot. Hitler tényleg emberiségellenes bűnt követett el nézeteivel szembenállók deportálásával, de nem szabad elfelejteni azt sem hogy Sztálin és utódai is előszeretettel küldte ellenségeit a koncentrációs táborokhoz hasonló munkatáborokba, amik még a mai napig működnek. A 2. világháború alatt egyébként az USA és Nagy-Britannia is követett el igencsak durva háborús bűnöket, gondolok itt a Hirosimai atomtámadásra és Drezda lebombázására.

2010. febr. 16. 21:06
 8/38 X. Maté ***** válasza:
40%
Nem hiszel a holokausztban...? Szerinted ki találta ki akkor? :d nevetséges
2010. febr. 16. 21:15
 9/38 anonim ***** válasza:
46%

A zsidókat se írtották, ha nem iskolában tanulnád abból a történelem könyvből és elolvastad volna a Mein Kampfot, akkor most tudnád, hogy egyáltalán nem akart senkit kiírtani,csak midnenkit deportálni akart oda, ahová való:) de nektek aztán lehet magyarázni..

[link]

nekem még ez is hitelesebb, mint amit anno iskolában tnaultunk..

2010. febr. 16. 21:19
 10/38 anonim ***** válasza:
Magyarországot csak később osztották fel az angolok-szovjetek, minthogy a magyar-angol fegyverszüneti tárgyalások megkezdődtek. Legalábbis ezt írja a történelemkönyved. Az Appennin-félszigeten ütköztek ellenállásba az északra nyomuló angol csapatok, ezért nem is értek ide, és inkább hagyták ezt a térséget az oroszokra.
2010. febr. 16. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!