Szántai Lajos őrült?

Figyelt kérdés

#Szántai #művelódédtörténet
2014. nov. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
63%

49-es: Az még a legksiebb baj, e amit a pálosokról mmod az kijózanító. Összefolalva: van egy állítása, amit nem tud bizonyítani, és "ha" az igaz, akkor gyártja hozzá az elméelteit. A harmadik-negyeidk ilyen állításánál az elsőt már 100%-ra veszi. Ez a Szántai-módszer. Ehhez rakja hozzá a többit.

De amikor Pilis szétrobbanásáról hallottam tőle, mega szkíta Máriáról már tudtam, hogy hazudik.

Karlowy: Fiatalabb koromban én is hajlottam az egzakt őrültégekre. Mindennek bedőltem annak, ami szépen hangzott, de nem támasztották alá. Csak amikor 2-3. alkalommal nézed meg a videot, akkor jöttem rá, hogy nem komplett.

2014. dec. 6. 13:05
 52/64 anonim ***** válasza:

A #49-es vagyok.

Ön a pontos kérdésemre nem válaszolt. Mellébeszél.

2014. dec. 6. 13:28
 53/64 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ezek szerint értelmi fogyatékos vagy. Bár ez egy Szántai-hívőtől nem meglepő. :)
2014. dec. 7. 12:25
 54/64 anonim ***** válasza:
31%
Hol van az a Pilis szétrobbanás?
2014. dec. 7. 15:18
 55/64 anonim ***** válasza:
57%
Dilós
2014. dec. 7. 17:46
 56/64 anonim ***** válasza:

EMLÉKEZTETŐÜL a párbeszéd, amely

- egy önmagát korosnak és korát, élettapasztalatát hivatkozási alapként tekintő hozzászóló és

- egy olyan hozzászóló között zajlott, aki a tényeket, a pontos hivatkozásokat, a tisztességes vitatkozást tekinti az itteni hozzászólások és vitatkozások alapjainak

A zárójelben levők most kerültek bele, amiatt hogy azok is értsék, akik nem kívánják mind az összes hozzászólást végigolvasni.)

" #40-es! Ha meghallgatta volna legalább a Karlowy által meghallgatott és véleményezett előadást, akkor nem lőtt volna ekkora nagy bakot, amit lőtt...." (Az én hangnemem is keményebbé vált. Mentségemre vagy magyarázatképp: a kérdéses Hozzászóló másoknak tett hozzászólása miatt..)

40-es válasza, immár 46-osként: "Meghallgattam, és ebből csak két dolog jött le, hogy Szántai vagy őrült vagy a pénzért csinálja."

...............".#40 = #46 -os! Szántai mások munkáira is támaszkodva tartja előadását. (Ez a Kérdezőnek is szánt válasz, aki ezt írta: "Szántai sci-fit ír, amit a sok majom bekajál." ) A KÉRDÉSES KIRÁLYI KÖZPONT szerinte a PILISBEN, az ESZTERGOM - BUDAVÁR - FEHÉRVÁR ALKOTTA HÁRMASBAN van/volt. Ha figyelmet szentelt Ön az előadásban elhangzottakra (az előadás itt: https://www.youtube.com/watch?v=7lHE5zECIpI Egy rejtező királyi központ életjelei a Pilisben) vagy tényleg végighallgatta volna, ahogyan itt ezt állítja,

(itt következik a pontos, konkrét kérdés) akkor meg tudná mondani, KINEK VAGY KIKNEK A KUTATÁSAIRA TÁMASZKODVA MONDJA EZT EBBEN AZ ELŐADÁSÁBAN SZÁNTAI?"

......................"49-es: Az még a legksiebb baj, e amit a pálosokról mmod az kijózanító. Összefolalva: van egy állítása, amit nem tud bizonyítani, és "ha" az igaz, akkor gyártja hozzá az elméelteit. A harmadik-negyeidk ilyen állításánál az elsőt már 100%-ra veszi. Ez a Szántai-módszer. Ehhez rakja hozzá a többit. 

De amikor Pilis szétrobbanásáról hallottam tőle, mega szkíta Máriáról már tudtam, hogy hazudik." 

...................."A #49-es vagyok. Ön a pontos kérdésemre nem válaszolt. Mellébeszél."

...................."Akkor ezek szerint értelmi fogyatékos vagy. Bár ez egy Szántai-hívőtől nem meglepő. :)"

Hát igen!Ez az én bajom, ami miatt megkapom az értelmi fogyatékos jelzőt.

Ragaszkodni a tiszteletteljes, odafigyelő párbeszédhez, a tényekhez, és megengedni magunknak azt, hogy a velünk szemben hamisan játszókat figyelmeztessük a játékszabályok betartására. Mi (??) ezt nem tehetjük meg (?), nem engedhetjük meg magunknak (??), címkéket kapunk a homlokunkra.

A sarokba szorítottak (??)ezekre így képesek csak válaszolni, ehhez hasonló szavakkal, és ilyen aljas, félrevezető, hamis, és politikai célzatú videókkal, mint ez: https://www.youtube.com/watch?v=bHGaCiYCznw ?De hát ezt könnyebb megnézni, még 10 percig sem tart!! Ilyen korban élünk!. (Ld. az 1. számú hozzászóló mondanivalóját...). A másikat, amiről ez a 10 perc szól, azt nem könnyű, már csak az időtartama (2:13:56) miatt sem! Pedig az lehetne az érem másik oldala...

De kit érdekel ez: ilyen korban élünk!!!

2014. dec. 8. 09:38
 57/64 anonim ***** válasza:
51%

Hát ha Szántai-hívő vagy megkapod. Hiszen te erre izgulsz. Hát, pszichéd rajta....

Mert ha csak pénzről és PR-mendezserkedésről lenne szó, akkor rendben van, parasztvakításban veszel részt jó áron. Ezesetben számító vagy.

De ha komolyan bedőlsz neki... akkor nemcsak megkapod,de mindenki annak néz.

2014. dec. 8. 18:56
 58/64 anonim ***** válasza:
92%

És ha valaki nem "Szántai hívő", és mégis a fentiek szerint gondolkozik, cselekszik?

Csak kétféle megoldásban lehetséges itt egyeseknek gondolkodniuk?

Nem együgyűség-e ez, a szó szoros értelmében?

2014. dec. 8. 19:29
 59/64 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk a Pilisrobbanásra nem kaptam választ, hogy melyik videóban van. Van pár ember, aki hasonlóan gondolkodik, mint Szántai. Pl. Egyed Zoltán : https://www.youtube.com/watch?v=wMOW7hcIOwk

Akkor ő is őrült? És Tóth Gyula? https://www.youtube.com/watch?v=N800tkDDFTk

2014. dec. 9. 11:36
 60/64 anonim ***** válasza:
33%
Ha a kor és élettapasztalat az én hivatkozási alapom, akkor az téves. Nem vagyok hú de tapasztalt, én csak egy lelkes hallgató vagyok.
2014. dec. 9. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!