49-es: Az még a legksiebb baj, e amit a pálosokról mmod az kijózanító. Összefolalva: van egy állítása, amit nem tud bizonyítani, és "ha" az igaz, akkor gyártja hozzá az elméelteit. A harmadik-negyeidk ilyen állításánál az elsőt már 100%-ra veszi. Ez a Szántai-módszer. Ehhez rakja hozzá a többit.
De amikor Pilis szétrobbanásáról hallottam tőle, mega szkíta Máriáról már tudtam, hogy hazudik.
Karlowy: Fiatalabb koromban én is hajlottam az egzakt őrültégekre. Mindennek bedőltem annak, ami szépen hangzott, de nem támasztották alá. Csak amikor 2-3. alkalommal nézed meg a videot, akkor jöttem rá, hogy nem komplett.
A #49-es vagyok.
Ön a pontos kérdésemre nem válaszolt. Mellébeszél.
EMLÉKEZTETŐÜL a párbeszéd, amely
- egy önmagát korosnak és korát, élettapasztalatát hivatkozási alapként tekintő hozzászóló és
- egy olyan hozzászóló között zajlott, aki a tényeket, a pontos hivatkozásokat, a tisztességes vitatkozást tekinti az itteni hozzászólások és vitatkozások alapjainak
A zárójelben levők most kerültek bele, amiatt hogy azok is értsék, akik nem kívánják mind az összes hozzászólást végigolvasni.)
" #40-es! Ha meghallgatta volna legalább a Karlowy által meghallgatott és véleményezett előadást, akkor nem lőtt volna ekkora nagy bakot, amit lőtt...." (Az én hangnemem is keményebbé vált. Mentségemre vagy magyarázatképp: a kérdéses Hozzászóló másoknak tett hozzászólása miatt..)
40-es válasza, immár 46-osként: "Meghallgattam, és ebből csak két dolog jött le, hogy Szántai vagy őrült vagy a pénzért csinálja."
...............".#40 = #46 -os! Szántai mások munkáira is támaszkodva tartja előadását. (Ez a Kérdezőnek is szánt válasz, aki ezt írta: "Szántai sci-fit ír, amit a sok majom bekajál." ) A KÉRDÉSES KIRÁLYI KÖZPONT szerinte a PILISBEN, az ESZTERGOM - BUDAVÁR - FEHÉRVÁR ALKOTTA HÁRMASBAN van/volt. Ha figyelmet szentelt Ön az előadásban elhangzottakra (az előadás itt: https://www.youtube.com/watch?v=7lHE5zECIpI Egy rejtező királyi központ életjelei a Pilisben) vagy tényleg végighallgatta volna, ahogyan itt ezt állítja,
(itt következik a pontos, konkrét kérdés) akkor meg tudná mondani, KINEK VAGY KIKNEK A KUTATÁSAIRA TÁMASZKODVA MONDJA EZT EBBEN AZ ELŐADÁSÁBAN SZÁNTAI?"
......................"49-es: Az még a legksiebb baj, e amit a pálosokról mmod az kijózanító. Összefolalva: van egy állítása, amit nem tud bizonyítani, és "ha" az igaz, akkor gyártja hozzá az elméelteit. A harmadik-negyeidk ilyen állításánál az elsőt már 100%-ra veszi. Ez a Szántai-módszer. Ehhez rakja hozzá a többit.
De amikor Pilis szétrobbanásáról hallottam tőle, mega szkíta Máriáról már tudtam, hogy hazudik."
...................."A #49-es vagyok. Ön a pontos kérdésemre nem válaszolt. Mellébeszél."
...................."Akkor ezek szerint értelmi fogyatékos vagy. Bár ez egy Szántai-hívőtől nem meglepő. :)"
Hát igen!Ez az én bajom, ami miatt megkapom az értelmi fogyatékos jelzőt.
Ragaszkodni a tiszteletteljes, odafigyelő párbeszédhez, a tényekhez, és megengedni magunknak azt, hogy a velünk szemben hamisan játszókat figyelmeztessük a játékszabályok betartására. Mi (??) ezt nem tehetjük meg (?), nem engedhetjük meg magunknak (??), címkéket kapunk a homlokunkra.
A sarokba szorítottak (??)ezekre így képesek csak válaszolni, ehhez hasonló szavakkal, és ilyen aljas, félrevezető, hamis, és politikai célzatú videókkal, mint ez: https://www.youtube.com/watch?v=bHGaCiYCznw ?De hát ezt könnyebb megnézni, még 10 percig sem tart!! Ilyen korban élünk!. (Ld. az 1. számú hozzászóló mondanivalóját...). A másikat, amiről ez a 10 perc szól, azt nem könnyű, már csak az időtartama (2:13:56) miatt sem! Pedig az lehetne az érem másik oldala...
De kit érdekel ez: ilyen korban élünk!!!
Hát ha Szántai-hívő vagy megkapod. Hiszen te erre izgulsz. Hát, pszichéd rajta....
Mert ha csak pénzről és PR-mendezserkedésről lenne szó, akkor rendben van, parasztvakításban veszel részt jó áron. Ezesetben számító vagy.
De ha komolyan bedőlsz neki... akkor nemcsak megkapod,de mindenki annak néz.
És ha valaki nem "Szántai hívő", és mégis a fentiek szerint gondolkozik, cselekszik?
Csak kétféle megoldásban lehetséges itt egyeseknek gondolkodniuk?
Nem együgyűség-e ez, a szó szoros értelmében?
Mondjuk a Pilisrobbanásra nem kaptam választ, hogy melyik videóban van. Van pár ember, aki hasonlóan gondolkodik, mint Szántai. Pl. Egyed Zoltán : https://www.youtube.com/watch?v=wMOW7hcIOwk
Akkor ő is őrült? És Tóth Gyula? https://www.youtube.com/watch?v=N800tkDDFTk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!