Szántai Lajos őrült?

Figyelt kérdés

#Szántai #művelódédtörténet
2014. nov. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
93%
Akkor sajna-majna hülye vagyok.
2014. nov. 30. 16:55
 32/64 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Igyekszem, de mégsem értelek.

Hogy miért?

Írod, hogy Pázmány-os vagy, aki nap mint nap járja a Pilist.

Ebből az következik, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Piliscsabán lévő karára jársz.

Ez a kar bölcsészet- és társadalomtudományi kar, ahol általános műveltséggel és hitélettel kapcsolatos tantárgyakat mindenki számára kötelező hallgatni, elvégezni.

Tehát pl. a bibliai ismeretek vagy a katolikus hit rendszerébe való bevezetésen tantárgyakon túl etikát és logikát is tanulnod kell.

Miért nem fejted ki, hogy a Pilissel kapcsolatos ( és kigúnyolt) előadásában Szántai e két tudomány szabályai ellen mely kijelentéseivel, megállapításaival vét?

Ehelyett vagdalkózol, sértegetsz itt sokakat.

Érvelj!

Ennek van értelme, amannak nincs!

2014. nov. 30. 18:22
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

A TTE a valódi megtörtént történelmünket kutatja. Igen. És igyekszik megcáfolni a tévhiedelmeket, a "badarságokat".

Szántai is a valódi megtörtént történelmünkről tartja előadását. Ő is bírál, sokakat, többek között a lelkesedéstől túlfűtötteket is, akik meg- és átgondolatlanul kutatják ezt a területet, és vonják le következtetéseiket.

2014. nov. 30. 21:55
 34/64 anonim ***** válasza:
Paksi Zoltán őrült?
2014. nov. 30. 21:56
 35/64 anonim ***** válasza:
25%
Megnéztem a videót, de abban nem volt Pilisrobbanás. Tök jó előadás volt, nem értem mi van veled.
2014. dec. 2. 09:41
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező mások véleményére (rosszindulatára) hagyatkozott.

Ahelyett, hogy azoknak utánajárt volna.

Ebben az a nagyon szomorú, hogy egyetemistaként, azaz leendő értelmiségiként (??) tette.

2014. dec. 2. 20:44
 37/64 anonim ***** válasza:
7%
Sokszor hallottam, hogy a diploma akadályozza az embereket a szabad gondolkodásban. Csak azt nyomják, amit tanultak, de annak sem járnak utána, pláne, ha valaki az ellenkezőjét állítja. Mert kiderülne, hogy a diplomája szart sem ér. Ja, bocs. Nem fedi a valóságot. És az milyen ciki már. Lenyom 5 évet, azt hülyébb lesz, mint volt. De a mai világrendszer kitalálta az egyetemet, és aki jobban teljesít agyilag, mint az átlag, azt várják az egyetemeken, azért, hogy ott átneveljék.
2014. dec. 3. 12:44
 38/64 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem aki komolyan azt hiszi, hogy Szántai legalábbis nem a pénzért csinálja ezt az egészet az kérdezze meg a pszichológusát, gyógyszerészét.

Vagy nézegesse ezt okolásul:

https://www.youtube.com/watch?v=QjJTWeN59Vo

2014. dec. 4. 23:22
 39/64 anonim ***** válasza:
22%
Megnéztem, fektetett bele munkát a srác, de nem értem, hogy miért az őszinte embereket kell kigúnyolni. Akik hazudnak bármiben, akár történelem, akár vagyonnyilatkozat a tévében, azok egyvalamit elfelejtenek, vagy nem tudnak. Azt, hogy az emberek megérzik, ha hazudnak nekik, és ezzel nem tudnak mit csinálni.
2014. dec. 5. 09:12
 40/64 anonim ***** válasza:
59%

SSzaniszlónak kezdetben agyon jó dokumetnumfilmjei voltak. De ahogy a mondás is tartja: aki korpák közé keveredeik, a disznók felfalják.

Viszont Szántai mindigis őrültségeket mondott. Nála a dolgok úgy néznek ki, hogy ha nem tetszik neki, amit hall, akkor kitalálja amit hallani akar. De te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd. :)

Inkább fedezd fel az életet, és a jeleben lévő lehetőségeket ahelyett, hogy nem létező ősökbe menekülsz :)

2014. dec. 5. 17:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!