Szántai Lajos őrült?

Figyelt kérdés

#Szántai #művelódédtörténet
2014. nov. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
22%
Ha a 41 évem fiatalnak számít, akkor az vagyok. Én inkább az érzéseimre hagyatkozom. Az az érzésem, hogy ezek az emberek nem akarnak rosszat.
2014. dec. 5. 17:35
 42/64 anonim ***** válasza:
52%
14 megfordítva 41. :)
2014. dec. 5. 18:58
 43/64 anonim ***** válasza:
92%

Erre a gondolatsorra, hogy ......"Szerintem aki komolyan azt hiszi, hogy Szántai legalábbis nem a pénzért csinálja ezt az egészet az kérdezze meg a pszichológusát, gyógyszerészét." .......több közmondás vagy szólásmondás is ráillik. Pl.

- Ki mint él, úgy ítél.

- Mindenki a saját fejével gondolkodik (ezt indiánok mondják, és ha pontatlan az idézet, akkor elnézést kérek)

2014. dec. 5. 19:10
 44/64 anonim ***** válasza:

# 38-as!

Nem itt van a helye a hozzászólásodnak! Ez nem a "Politika" oldala!

Már írták: aki nem ismeri kellő mélységben a kérdést, aki nem veszi a fáradságot, hogy komolyan vegyen részt az itteni véleménycserében, az nem való ide.

Nyilvánvaló, hogy könnyebb egy néhány perces videót megnézni, megnézetni, mint egy hosszú előadást figyelmesen meghallgatni. Aki ez utóbbit nem vállalja, az vagy lusta, vagy lelkiismeretlen vagy fél attól, hogy szembesüljön véleményét megcáfoló tényekkel, és így a fenti kérdésből nem a tudományokhoz tartozó, hanem politikai kérdést csinál.

2014. dec. 5. 19:27
 45/64 anonim ***** válasza:

#40-es!

Ha meghallgatta volna legalább a Karlowy által meghallgatott és véleményezett előadást, akkor nem lőtt volna ekkora nagy bakot, amit lőtt....

2014. dec. 5. 19:33
 46/64 anonim ***** válasza:
92%
Meghallgattam, és ebből csak két dolog jött le, hogy Szántai vagy őrült vagy a pénzért csinálja.
2014. dec. 5. 20:35
 47/64 anonim ***** válasza:
18%
Miért gondolod, hogy őrült? Melyik mondata miatt? Én először odakattintottam egy Drábik videóra, aztán néztem, hogy milyen hülyeség, meg antiszemita. Aztán csak megnéztem egyet, és rájöttem, hogy nem is hülyeség amit mond. Aztán jött Szántai, Pap Gábor. Fú csúnya asztrológiásos akármik. Aztán kiderült, hogy asztronómia, és nem is hülyeség. Jó, tartalmas előadások. Fontos megismerni a múltat, hogy tudjuk a helyünket, létjogosultságunkat, hovatartozásunkat. Tartalmasabb előadások, mint bármelyik töriórám volt. Leköt, mert igazságot mondanak, és ezt könnyű hallgatni. A hazugság nem köt le, érzi az ember, hogy nem érdekli, azt nehéz hallgatni.
2014. dec. 5. 20:47
 48/64 anonim ***** válasza:
90%

Nem mondtam azt, hogy megőrült. Azt mondtam, hogy vagy-vagy. Miért állítom ezt: az egész munkássága miatt.

Másfelől lehet, hogy csak sok pénzt szimatol belőle. Mindig vannak céltalan, szenzációra hajló egzatált emberek körében, akiknek nincsenek céljai, sem életkedvük. Aztán jönnek a Szántaihoz hasonló jómadarak, hogy ők a táltos-szittya-goa'uld-ent-tündér-ufo hibriek, akik fensőbbrendűek, és ki vannak választva.

Ki ne részegedne meg ettől? Akinek van agya.

Viszont ahogy az elején mondta valaki: mdoern vilgunk igényli az ilyen silány munkákat, mert az emberek ahelyett, hogy rendet raknának a jelenükben, hajlamosabbak a nemlétező múltba menekülni.

2014. dec. 5. 21:08
 49/64 anonim ***** válasza:
52%

#40 = #46 -os!

Szántai mások munkáira is támaszkodva tartja előadását. A kérdéses királyi központ szerinte a Pilisben, az Esztergom - Budavár - Fehérvár alkotta hármasban van/volt. Ha figyelmet szentelt Ön az előadásban elhangzottakra vagy tényleg végighallgatta volna, ahogyan itt ezt állítja, akkor meg tudná mondani, kinek vagy kiknek a kutatásaira támaszkodva mondja ezt ebben az előadásában Szántai?

2014. dec. 6. 08:36
 50/64 anonim ***** válasza:
0%
Az egész munkássága? Van legalább 200 videója, mind megnézted? Igénylik az ilyen silány dolgokat? A silány az a valóvilág, meg ami a tévéből jön ki, meg a töri óra volt elég silány. Örülnék, ha mindenki ennyire mélyen beleásná magát a témába, mint ő(k).
2014. dec. 6. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!