Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért elítélhető az a személy...

Miért elítélhető az a személy etikai szempontból, aki prostituált?

Figyelt kérdés

#prostituált #etika #elítélhető
2014. júl. 23. 21:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Értem, a fantáziálást más kalap alá vettem idáig, de úgy éreztem egy idő után, h nem szép dolog kamuznom erről. Hát ezzel is sokszor támadott, szóval többet nem fog előfordulni valszeg mással remélem, bár még mindig úgy érzem sajnos, h így volt normális.
2015. jan. 12. 21:32
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Amiert etikai szempontbol elitelik a prostitualtakat, azt az elsö valaszado megvalaszolta.

Szerintem nem itelhetö el senki sem, igy egy prostitualt sem, semmilyen szempontbol, mert ha mi születünk a helyebe es eljük at ugyanazokat, ugyanolyan körülmenyek közt, ugyanolyan adottsagokkal...stb, tehat mindenben ugyanaz, akkor kepesek lennenk-e jobbat kihozni a sorsunkbol?

2015. jan. 12. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!