A holokausztrevizionistak mivel tudjak alatamasztani az allitasaikat?
Általában azzal érvelnek hogy senki nem tudott beszámolni első kézből arról hogy őt igen is gázkamrába zárták majd a holttestét elégették. Nem is tudom miért.
Meg olyanokat szoktak még felhozni hogy egszet a zsidó háttérhatalom tervelte ki hogy aztán erre egy egész iparágat építsenek és húzzák pénzzel a magyarokat stb stb.
Nem tudod őket ilyen kérdésekkel megfogni.
Pl a túlélők beszámolóit azzal magyarázzák hogy a pénz miatt mondják hogy ezek történtek. Ha megkérdezed őket hogy mégis akkor hogy lehet hogy a koncentrációs táborok felszámolásakor több ezer ember mondta egyidejűleg ugyanazt és akkor még szó sem volt semmiféle kárpótlásról arra az a válasz hogy a zsidó háttérhatalom kiképezte őket hogy ezt mondják. Észérveket tényeket ne várj tőlük csak lökik a marhaságot.
Nincs olyan dokumentum, amire ne lehetne azt mondani, hogy hamisítvány, utólagos manipuláció. Nincs olyan beszámoló, amire ne lehetne azt mondani, hogy hazugság. :(
Kicsit olyan, mint az evolóció/kreacionizmus vita... nincs olyan evo melletti érv, amire nem lehet azt mondani, hogy isten ilyenre teremtette.
Értem én, nem vagyok a bunkó köcs*g troll, de engem zavar már, hogy mindenki ezen pörög. Kérdésedre válaszolva pedig a holokausztrevizionisták szerint:
-A papírforma szerint a táborban rendezett munka fehérneműváltás és kult. foglalkozás is volt.
-F. Leuchter amerikai gázkamratervező mérnök megvizsgálta az auschwitzi és más táborok gázkamráit, és megállapította, hogy azok alkalmatlanok emberek kivégzésére.
-Nincs arra adat, hogy a zsidó foglyokkal egészében véve rosszabbul bántak volna, mint az orosz stb. hadifoglyokkal. - Ha csak úgy bántak volna a zsidókkal, mint a szovjet hadifoglyokkal, az is iszonyatos lett volna. Több mint hárommillió szovjet hadifogoly pusztult el a nácik rabságában. Az angol, amerikai, francia, belga, holland hadifoglyok döntő többsége túlélte a háborút.
-Nem igaz, hogy hatmillió zsidót megöltek, kivált nem valós, hogy koncentrációs táborokban hatmillió zsidót gázzal öltek meg. - Senki nem állította, hogy a hatmillió zsidót a koncentrációs táborokban gázzal ölték meg. A négy haláltáborban (Sobibórban, Belzecben, Treblinkában és Chelmnóban), valamint a két vegyes munka- és haláltáborban (Auschwitzban és Lublin-Majdanekben) körülbelül 3 millió zsidót öltek meg összesen. A többieket a Szovjetunió területén az Einsatzgruppék, német rendőrök és helyi kollaboránsok, Lengyelországban a német tartalékos rendőrök és litván, ukrán cinkosaik, Horvátországban a horvátok, Besszarábiában és Bukovinában a románok gyilkolták meg. Csak a nagy lengyelországi és baltikumi, ukrajnai gettókban közel félmillió ember halt éhen, pusztult el betegségek, járványok, agyonlövés stb. következtében.
-Ennyi lett volna, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!