A holokausztrevizionistak mivel tudjak alatamasztani az allitasaikat?

Figyelt kérdés
Es hogy magyarazzak azon szemelyek visszaemlekezeseit, akik meg a kozelmultban vagy napjainkban is eletben vannak, voltak? Elsosorban a tenyek erdekelnek, nem pedig az elmeleti fejtegetesek.
2014. jún. 27. 13:34
 1/8 anonim válasza:
41%

Általában azzal érvelnek hogy senki nem tudott beszámolni első kézből arról hogy őt igen is gázkamrába zárták majd a holttestét elégették. Nem is tudom miért.

Meg olyanokat szoktak még felhozni hogy egszet a zsidó háttérhatalom tervelte ki hogy aztán erre egy egész iparágat építsenek és húzzák pénzzel a magyarokat stb stb.

2014. jún. 27. 14:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy mi az elmelet (penzhuzas), de pont ez a resze nem erdekel, mert ez nem egy tenyszeru allitas. Az viszont, hogy leteztek-e gazkamrak, vagy sem, egy olyan dolog, amelyet megfelelo forrasokbol lehet igazolni, vagy cafolni. Szoval egy holokausztrevizionista szempontjabol milyen forrasok jonnek szoba azt illetoen, hogy nem voltak gazkamrak, es hogy cafoljak a hivatalos tortenelemtudomany azon forrasait, melyek szerint pedig igen? Mi alapjan allitjak, hogy ezek a forrasok hamisitasok?
2014. jún. 27. 14:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Illetve hogy magyarazzak a tulelok beszamoloit? Elsosorban nem azokra gondolok, akik dokumentumfilmekben megszolalnak (igen, lehetnek jol fizetett szineszek, blablabla, nem vaoszinu, de lehetnek, oke, hagyjuk is oket), hanem azokra a hetkoznapi emberekre akik mondjuk a kilencvenes es ketezres evekben meg eletben voltak, es nem kameraba hanem igy kb mindennapi elet soran meseltek az koncentracios taborokrol? Ilyenbol azert van egy par. Az o agyukba hogy kerulnek akkor az emlekek? (revizionistak szerint)
2014. jún. 27. 14:25
 4/8 anonim válasza:
64%

Nem tudod őket ilyen kérdésekkel megfogni.

Pl a túlélők beszámolóit azzal magyarázzák hogy a pénz miatt mondják hogy ezek történtek. Ha megkérdezed őket hogy mégis akkor hogy lehet hogy a koncentrációs táborok felszámolásakor több ezer ember mondta egyidejűleg ugyanazt és akkor még szó sem volt semmiféle kárpótlásról arra az a válasz hogy a zsidó háttérhatalom kiképezte őket hogy ezt mondják. Észérveket tényeket ne várj tőlük csak lökik a marhaságot.

2014. jún. 27. 16:26
 5/8 fGhw39-84th ***** válasza:

Nincs olyan dokumentum, amire ne lehetne azt mondani, hogy hamisítvány, utólagos manipuláció. Nincs olyan beszámoló, amire ne lehetne azt mondani, hogy hazugság. :(

Kicsit olyan, mint az evolóció/kreacionizmus vita... nincs olyan evo melletti érv, amire nem lehet azt mondani, hogy isten ilyenre teremtette.

2014. jún. 28. 00:28
 6/8 anonim válasza:
Nem értem egyáltalán mit kell pörögni a holokauszton. Azon nem pattogtok, hogy kinyírták Jézust? Volt más népirtás is rég volt már, elmúlt már, nem kell vele foglalkozni
2014. júl. 4. 08:29
 7/8 A kérdező kommentje:
itt barki feltehet egy kerdest, gyakorlatilag barmirol. ne te akard masoknak megmondani, hogy mirol beszelgessenek. ha valami nem tetszik, haladj tovabb, ne szennyezd masok temait felesleges valaszokkal.
2014. júl. 4. 11:24
 8/8 anonim válasza:

Értem én, nem vagyok a bunkó köcs*g troll, de engem zavar már, hogy mindenki ezen pörög. Kérdésedre válaszolva pedig a holokausztrevizionisták szerint:

-A papírforma szerint a táborban rendezett munka fehérneműváltás és kult. foglalkozás is volt.

-F. Leuchter amerikai gázkamratervező mérnök megvizsgálta az auschwitzi és más táborok gázkamráit, és megállapította, hogy azok alkalmatlanok emberek kivégzésére.

-Nincs arra adat, hogy a zsidó foglyokkal egészében véve rosszabbul bántak volna, mint az orosz stb. hadifoglyokkal. - Ha csak úgy bántak volna a zsidókkal, mint a szovjet hadifoglyokkal, az is iszonyatos lett volna. Több mint hárommillió szovjet hadifogoly pusztult el a nácik rabságában. Az angol, amerikai, francia, belga, holland hadifoglyok döntő többsége túlélte a háborút.

-Nem igaz, hogy hatmillió zsidót megöltek, kivált nem valós, hogy koncentrációs táborokban hatmillió zsidót gázzal öltek meg. - Senki nem állította, hogy a hatmillió zsidót a koncentrációs táborokban gázzal ölték meg. A négy haláltáborban (Sobibórban, Belzecben, Treblinkában és Chelmnóban), valamint a két vegyes munka- és haláltáborban (Auschwitzban és Lublin-Majdanekben) körülbelül 3 millió zsidót öltek meg összesen. A többieket a Szovjetunió területén az Einsatzgruppék, német rendőrök és helyi kollaboránsok, Lengyelországban a német tartalékos rendőrök és litván, ukrán cinkosaik, Horvátországban a horvátok, Besszarábiában és Bukovinában a románok gyilkolták meg. Csak a nagy lengyelországi és baltikumi, ukrajnai gettókban közel félmillió ember halt éhen, pusztult el betegségek, járványok, agyonlövés stb. következtében.

-Ennyi lett volna, remélem segítettem.

2014. júl. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!