Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi más emberek által tett kijelentésemről?

Figyelt kérdés

Sokak véleménye szerint a beat költészet (Allen Ginsberg vagy éppen Jack Kerouac) vagy az ezzel összekapcsolódó zenei mozgalom, hippy kultúra csak arra ösztönöz, hogy igyunk, bulizzunk, drogozzunk, nőzzünk.

Viszont szerintem nagyon nem ennyire egysíkú. Egy szöveg vagy egy dal hajtásai mint a virágok nyílnak ki, ha nem egyoldalúan közelítjük meg. Akinek csak az említett dolgokról szólnak a versek az inkább ne olvassa, mert ez esetben már tényleg dekadens hatást vált ki. A hippység már egy más kérdés, de azt sem kéne csak ezzel vagy csak ezzel összekapcsolni. Mit gondoltok?

2014. jún. 14. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Bla-bla-bla.
2014. jún. 14. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A TE kijelentéseid MÁS EMBEREK ÁLTAL?
2014. jún. 14. 08:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értjük egymást. Amit az elején írtam az az átlagolvasó véleményét tükrözi, amellyel én mélységesen nem tudok azonosulni. Ismerősökkel beszélgettem korábban és ők mondták az ivás, drogozás, hedonizmus dolgokat az egész beat kultúrával kapcsolatban. Az én válaszom pedig egy szöveg plurális, többletjelentéssel bír. Ha valaki csak azért olvassa, mert neki drogozásról és az említett dolgokról szól akkor rombolhat. Mivel én sosem ittam, nem dohányoztam teljes más oldalról közelítem meg a szövegeket. Ez az én véleményem és kíváncsi vagyok más inkább az ismerőseim által alkotott véleménnyel azonosul vagy mit gondoltok az egészről mint jelenségről?
2014. jún. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!