Milyenek voltunk a "kalandozások" idején? Az igaz, hogy tőlünk akkor fél Európa rettegett?
"Az meg, hogy nem tudták megállitani, csak annyit mutat, hogy nagyon kegyetlen és szemét banda volt."
Nem. Azt mutatja, hogy olyan harcmodorunk volt, ami ellen Európában senki nem volt képes felvenni a versenyt.
Na látjátok, pont ezért tartunk itt.
Mert nincs önbecsülésünk. Nem ismerjük a múltunkat és amit ismerünk belőle, azt is szégyellnivalónak tartjuk.
Ez nem politikai topik, de azért annyit hozzáfűznék, hogy legalább ennyiben jót hozott a Jobbik. Végre egy párt, amely nyíltan felvállalja a magyarságát és tesz is érte. Pont ezért félnek a cigányok a Gárdától. Mert érzik, hogy benne egy magyar összefogás érlelődik, ami után nekik vége lehet a tejjel-mézzel folyó kánaánnak.
Látjátok. Ilyenek vagyunk mi magyarok. Nem vagyunk képesek egy népként, magunkra és a történelmünkre büszkén kiállni a világ elé és kimondani, hogy mi magyarok vagyunk és büszkék vagyunk rá, történjen akármi is.
Szánalmas.
Aki kitalálta ezt, hogy kalandozások kora, jól tökön kéne rúgni. (feltéve ha férfi volt)
Ha ezt bárki is meghallja, azt hiszi, hogy a hunok valami nagy barbár nép volt, ami ment, rabolt, nőket erőszakolt, fosztogatott, majd részegen elhagyta a zsákmányt. (mint ahogy ezt jópár válasz igazolja)
Én meg azt nem értem, hogy objektívan miért nem bírja nézni senki a dolgot?
A verzió: hülye sz.rmagyarok, rablóbanda, gyilkoltak, jó hogy legyőztek
B verzió: istenkirályok voltunk, többiek sz.rháziak voltak, felszabadítottuk európát
Normális objektív értékelés az sehol nincs. Persze van, például egyetemi könyvekben, és nem itt a gyakorin.
Tudom, most sokan azt mondjátok hogy így meg úgy, népbutítás, meg hogy a cenzúrázott törit oktatják ott...hát sokáig én is ezt hittem. De egy könyvet vennétek csak a kezetekbe. Jó szerzőt kell választani, de tudományos legyen. És nem írnak akkora hülyeségeket, meg nem mindegyik professzor a finnugrizmust magyarázza ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!