Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyenek voltunk a "kalandozás...

Milyenek voltunk a "kalandozások" idején? Az igaz, hogy tőlünk akkor fél Európa rettegett?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm,antimagyarok kíméljenek!
2009. dec. 22. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy nem tudták megállitani, csak annyit mutat, hogy nagyon kegyetlen és szemét banda volt."

Nem. Azt mutatja, hogy olyan harcmodorunk volt, ami ellen Európában senki nem volt képes felvenni a versenyt.

2009. dec. 27. 20:40
 22/26 anonim ***** válasza:
79%

Na látjátok, pont ezért tartunk itt.

Mert nincs önbecsülésünk. Nem ismerjük a múltunkat és amit ismerünk belőle, azt is szégyellnivalónak tartjuk.

Ez nem politikai topik, de azért annyit hozzáfűznék, hogy legalább ennyiben jót hozott a Jobbik. Végre egy párt, amely nyíltan felvállalja a magyarságát és tesz is érte. Pont ezért félnek a cigányok a Gárdától. Mert érzik, hogy benne egy magyar összefogás érlelődik, ami után nekik vége lehet a tejjel-mézzel folyó kánaánnak.

Látjátok. Ilyenek vagyunk mi magyarok. Nem vagyunk képesek egy népként, magunkra és a történelmünkre büszkén kiállni a világ elé és kimondani, hogy mi magyarok vagyunk és büszkék vagyunk rá, történjen akármi is.

Szánalmas.

2009. dec. 27. 20:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó felvázolta a lényeget! Még annyit hozzátennék,hogy ha tudnak is valamit,azt is rosszul. (mert úgy tanítják. Az oktatás meg egyre rosszabb!)
2009. dec. 27. 21:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki kitalálta ezt, hogy kalandozások kora, jól tökön kéne rúgni. (feltéve ha férfi volt)

Ha ezt bárki is meghallja, azt hiszi, hogy a hunok valami nagy barbár nép volt, ami ment, rabolt, nőket erőszakolt, fosztogatott, majd részegen elhagyta a zsákmányt. (mint ahogy ezt jópár válasz igazolja)

2009. dec. 30. 00:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos ez igaz.
2009. dec. 30. 10:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy objektívan miért nem bírja nézni senki a dolgot?

A verzió: hülye sz.rmagyarok, rablóbanda, gyilkoltak, jó hogy legyőztek

B verzió: istenkirályok voltunk, többiek sz.rháziak voltak, felszabadítottuk európát

Normális objektív értékelés az sehol nincs. Persze van, például egyetemi könyvekben, és nem itt a gyakorin.

Tudom, most sokan azt mondjátok hogy így meg úgy, népbutítás, meg hogy a cenzúrázott törit oktatják ott...hát sokáig én is ezt hittem. De egy könyvet vennétek csak a kezetekbe. Jó szerzőt kell választani, de tudományos legyen. És nem írnak akkora hülyeségeket, meg nem mindegyik professzor a finnugrizmust magyarázza ám.

2009. dec. 30. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!