Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Minek eszünk, ha utána kikakil...

Minek eszünk, ha utána kikakiljuk?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem az összest kakiljuk ki, csak azt, ami már nem kell.

Minek teszel elemet a játékodba, ha miután kimerül, kidobod? (Mármint az elemet, természetesen… Amúgy tök mindegy.)

Minek tesznek benzint az autóba, ha az meg kipufogja?

2014. jan. 17. 22:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem lehetne ilyen biológiai örökmozgót csinálni, hogy az ember megeszi amit kikakil és újra és újra?
2014. jan. 17. 23:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben kipróbálnám… Ha sikerül, akkor híres és gazdag leszel!
2014. jan. 17. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Amit megeszel, annak a nagy része tápanyag, amit kikakilsz, abban szinte nincs tápanyag. Éppen a felszívódott tápanyag tart minket életben. Így: nem, nem lehet "biológiai örökmozgót" csinálni.
2014. jan. 17. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Jajj már, ne mondd el neki… Úgy beleéltem magam, hogy tényleg meg fogja enni!
2014. jan. 17. 23:32
 6/14 EagleHUN ***** válasza:

A modern fizika tanáromtól tanultuk erre a választ fősulin.

Az entrópia fölhalmozódik, minden rendszerben, így azt ki kell mosni a rendszerből. Ez az emberre is igaz, azért eszel, iszol, hogy kiüríthesd a fölhalmozódott entrópiát.

(Az entrópia szónak semmi köze a Piához!)

[link]

Amúgy nem is ugyanazt kakilod ki amit megettél (persze van néhány ember számára emészthetetlen dolog amit igen). De alapjában véve ha eddig nem tűnt volna föl, a kaka mindig minden élőlénynél barna vagy hasonló sötét színű.

Ez azért van mert ez tulajdonképpen egy nagy adag baktérium, hasznos baktérium melyek segítették az ételed megemésztését, de már elpusztultak! Az eredeti megevett anyag rég felszívódott!

2014. jan. 17. 23:33
 7/14 EagleHUN ***** válasza:
Úgy is megfogalmazhatnám, hogy ha nem szel és nem iszol a "rendszered" egyre rendezetlenebbé válik, majd szétesik és így megszűnik rendszernek lenni. XD
2014. jan. 17. 23:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Fúj, micsoda gondolat! Túl sokat nézted az Emberi százlábút, vagy mi? :D
2014. jan. 17. 23:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Sokat ittam, és elkezdtem filozófálni.
2014. jan. 17. 23:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Az első (22:42-es) hozzászólásom gondolatmenetét szeretném folytatni:

Minek iszol, ha nem bírod?…

2014. jan. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!