Az igaz, hogy Kossuth a szabadságharc után női ruhában menekült át a határon a törökökhöz, és utána három napig sírt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 19:14
2/17 anonim válasza:
Naná és Görgey táncolt az orosz tisztekkel?!
Ostoba pletyka.
Ilyeneket a Habsburgok gyilkos talpnyalói és azok cimborái (románok) terjesztettek.
3/17 anonim válasza:
Nem igaz.
Csecsemőnek öltözött, és kerek két hétig sírt. Láttam.
4/17 anonim válasza:
Szerintem az a szomorú, hogy vannak emberek akik ezt elhiszik.
5/17 anonim válasza:
Biztosan román tankönyvekben írták. Nagy Habsburg talpnyalók voltak a románok 1849-ben.
6/17 anonim válasza:
És az igaz-e, hogy a feleségét meg a gyermekeit itthon hagyta kitéve őket az osztrák zaklatásnak, ő maga pedig a titkárnőjével menekült?
7/17 anonim válasza:
Én úgy tudom, egy női bugyit szorongatva,torkos macinak öltözve,kurjongatva,fűttyögve és hátrafelé gyalogolva lépett le !!!
8/17 anonim válasza:
Akik itthon maradtak, az Kossuth édesanyja és Zsuzsa nevű özvegy húga és annak gyermekei voltak. Zsuzsa asszony szervezte a Mack ellenállási mozgalmat, de besúgók miatt elfogták őket. Aztán kitoloncolták őket, Brüsszelben Jósika Miklós és felesége, Podmaniczky Júlia fogadták be őket. Később Amerikába hajóztak át. Kossuth Zsuzsa fiatalon halt meg.
9/17 ʙiA ◘♥◘ válasza:
Te még ezt kérdezed?De elfelejtetted hozzá tenni h tangában volt,műszempillát ragasztott magára és!bepasizott,sírni pedig azért sírt mert teherbe esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!