Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ez egy furcsa kérdés, de...

Ez egy furcsa kérdés, de írónő szeretnék lenni mi szükséges ehhez?

Figyelt kérdés

Igazából megvan hozzá minden..De hogy adnák ki a könyvem?

Nem tudom,én ehhez nem értek,csak az íráshoz..

2009. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Mielőtt a feltett kérdésre válaszolnék, reagálnom kell a válaszok egy részére is. Az első, hogy a történet tényleg sablonosnak tűnik, azonban az efféle történeteket az emberek nem is a fordulatok miatt veszik meg. Édesanyám nagyon élvezi az ilyen romantikus történeteket: az számít csak, hogy tényleg átérezhetőek-e az érzések, ez pedig a fogalmazáson, valamint a jelenetek megtervezettségén múlik.

A sietség pedig sosem indokolja a rossz helyesírást (ahogyan a gyors beszéd sem a borzalmas kiejtést).

Nos, ha elsőkönyves írónő lennél, akkor nem sok esélyt látok arra, hogy valami nagyibb/ismertebb/nevesebb kiadó kiadja a könyvet, ergo saját erődből kell összehoznod. Ebben leginkább linkek megadásával tudok segíteni:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

Ezen kívül sok sikert kívánok a kiadáshoz!

2009. nov. 29. 01:22
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, a sietség nem mentség a pocsék helyesírásra, és ami nekem még szúrja a szemem: nem is író akar lenni, hanem íróNŐ! A nemeden úgysem tudsz változtatni, így ha író leszel, automatikusan leszen íróNŐ is, de én visszásnak érzem ezt mögébiggyeszteni. Egyfajta kizárása a pasiknak valamiből, ami amúgy semmi extra dolgot nem jelent. Simán író, oké?
2009. nov. 29. 08:20
 33/40 anonim válasza:
88%

Az előzővel nem értek egyet! Nem mindegy ,hogy író vagy ÍRÓNŐ...had ne kelljen már "hozzá" alkalmazkodni..

Amúgy nekem nagyon tetszik a story:)

Sok sikert

2009. dec. 1. 14:53
 34/40 anonim ***** válasza:
60%
Azért a könyvedben remélem, használsz vesszőt a mondatok tagolására! Ja, és "márpedig" egy szó. Lesz dolga a lektornak, korrektornak! :(
2009. dec. 14. 10:32
 35/40 anonim válasza:
32%
Szia!Én is írónő vagyok és tudom ,hogy hol készíthetnéd el a könyved gyere a 18.kerület Koós Károly tér slá.A szerlesztőségbe egy köves udvar.Mi egyébként egy író család vagyunk és majdnem mindeggyikünk ott dolgozik köztünk a nagypapám id. Rostás-Farkas ifj.György Rostás-Farkas György Rostás-Farkas Tímea id.Balogh Attila Balogh Tímea ifj.Balogh Attila 3.Rostás-Farkas György mi így családdal dolgozunk és könyveket adunk ki.Nézz utána a la címe:Közös út Szerkesztő (1)id.Rostás-Farkas György.
2010. jún. 4. 11:47
 36/40 anonim válasza:
46%
Szerintem jó a könyved és ne törődj senkinek a negatív véleményével.Ha én azt mondom valamire hogy jó az úgy is van.Szerintem kéne készíts egy weboldalt ahová a történeteidet írod ott mindenki értékelhetné őket és megnéznéd hogy mennyire tetszik a többségnek és hogy hányszor olvasták már ha nagy sikert aratott a könyved és te többet készíthetnél és a könyvedet bekéne adnód a szerkesztőségbe meglátod nagy sikert fog aratni.És mondjuk a szerkesztőségbe dolgozhatnál is.Ami 200-300 ezret jelentene egy hónapban.Egyébként én is jogásznak tanulok.Ha érdekel a tanácsom,ajánlatom írj az e-mail címemre Balogh.Timi@freemail.com a nevem Timi
2010. jún. 4. 12:05
 37/40 anonim válasza:
Huhh. hát én 14 éves vagyok. Szeretnék én is írónő lenni. Persze mellette vannak más álmaim is,de ezt nagyon szeretném. Akárki eddig olvasta a történeteimet,tetszett nekik. Csak az irodalom tanárnőm mondta azt,hogy "Ami nem megy,drágám,azt nem kell erőltetni". Aztán a kedvenc tanítványa írt egy kis fogalmazást,ami szinte az én egyik történetem rövidített változata volt,erre azt mondta a tanárnő,hogy itt aztán van tehetség. Rosszul esett. :( Amúgy jó kis történetnek néz ki,abból amit eddig leírtál. Szurkolok, hogy egyszer könyvben is elolvashassam :)
2010. júl. 17. 19:31
 38/40 anonim válasza:
56%
Amúgy én olvastam már ilyen könyvet valahol. Egy csaj modellkedik, amit az apja ellenez, aztán megölik az apját és a csaj összeházasodik az állítólagos gyilkossal, aztán kiderül,hogy mégse az a pasi a gyilkos. Nem jut már eszembe,hogy mi volt a címe. De ez nekem nagyon arra hasonlít.
2010. júl. 17. 19:34
 39/40 anonim válasza:
58%
Láthatólag azért írtad ki az alaptörténetedet, hogy mások dicsérjék a tehetséged. Hát ez az ami nincs neked. Amikor mások elmondták, hogy a történet sablonos és unalmas, te le szólogattad őket, mert el vagy szállva a "story"-dtól. Hány éves vagy? Tíz? Bocs, már így is biztosan tévedtem két évet...
2010. aug. 10. 14:10
 40/40 anonim válasza:

Jó ég! Segítsd meg őket!

Végigolvastam minden hozzászólást. Rémes! Alig akad értelmesnek nevezhető köztük. Viszont némely eléggé megnevettetett. Csak hogy egyet mutassak:

"Szia!Én is írónő vagyok és tudom ,hogy hol készíthetnéd el a könyved gyere a 18.kerület Koós Károly tér slá.A szerlesztőségbe egy köves udvar.Mi egyébként egy író család vagyunk és majdnem mindeggyikünk ott dolgozik köztünk a nagypapám id. Rostás-Farkas ifj.György Rostás-Farkas György Rostás-Farkas Tímea id.Balogh Attila Balogh Tímea ifj.Balogh Attila 3.Rostás-Farkas György mi így családdal dolgozunk és könyveket adunk ki.Nézz utána a la címe:Közös út Szerkesztő (1)id.Rostás-Farkas György."

- :DDDD Aki ezt írta, tényleg írónőnek meri nevezni magát? Se fogalmazni, se helyesen írni, de még a gondolatait összeszedni sem képes. A nevek érthetetlen módon való felsorolása pedig...:DDD

Ez egy régi kérdés, de abban egészen biztos vagyok, hogy se a könyvet nem adták ki, se a kérdező nem lett író az elmúlt közel egy évtized alatt. :)

2019. máj. 6. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!