Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ez egy furcsa kérdés, de...

Ez egy furcsa kérdés, de írónő szeretnék lenni mi szükséges ehhez?

Figyelt kérdés

Igazából megvan hozzá minden..De hogy adnák ki a könyvem?

Nem tudom,én ehhez nem értek,csak az íráshoz..

2009. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

A legtöbb választ hasznosnak látom,köszönöm:)

Amúgy ez a "könyv"nem egy másik könyvre épül,és a végén nem az lesz,hogy az"apja sem volt szent ember"!

Hanem ,hogy az egész gyilkosságot rákenték a fiúra.

És ezért menekült el.

2009. nov. 22. 10:04
 22/40 anonim ***** válasza:
92%
Elég sok bűnügyi sorozat épül erre, hogy rákenik a másikra, ez is sablon, ahogy korábban írta valaki. :-) Nekem végülis tetszik, de tényleg sok ilyen van, sokat nem fizetnék érte. És a kiadatást vagy te fizeted, vagy a szponzor, de a kiadó nem előlegezi meg.
2009. nov. 22. 12:32
 23/40 anonim ***** válasza:
86%
Aki azt írta,hogy sablon annak igaza van..Sok ilyen könyv épül fel erre a témára..Olyan mintha több könyvből akartál egyet csinálni...Ezt csak úgy tudod kiadni ha te magad fizeted meg az árát..
2009. nov. 22. 12:40
 24/40 anonim ***** válasza:
69%

átlagos, sablonos tinip.csa sztori... ne ájulj el magadtól...

átlagos ponyva, amit írtál. biztos van, aki elolvasná, de nem tenne rá túl mély benyomást, művészi értéke a nullával vetekszik.

tényleg tanulj valami rendes szakmát, talán nagyobb hasznára leszel a társadalomnak.

2009. nov. 22. 21:05
 25/40 anonim ***** válasza:
81%

Való igaz,tényleg sablonos a történet,de az sem mindegy hogy van megírva,mert lehet egész különleges stílusban is írni,hogy még egy sablonos sz*r történetből is lehet olyan könyvet kihozni,hogy az olvasó le se bírja rakni.

Minden kezdet nehéz, az ennyire telített "bárkiből lehet író" jellegű magyar könypiacon,meg pláne.Ne add fel,ha szereted csinálni,és próbálj meg fejlődni,csiszolódni,egyedivé,különlegessé válni,és próbálj meg nem elkeseredni,ha nem sikerülnek a dolgok, és olyan kritikákat kapsz amik esetleg rosszul esnek.

(Egyébként én is próbálkozom az írogatással,de egyenlőre a neten szeretném csak megjelentetni,blog formában.)

Sok sikert!

2009. nov. 23. 00:16
 26/40 anonim ***** válasza:
70%
Én csak azt nem értem, hogy ha nem tud helyesen írni a lány akkor minek ír? "bekel", ez pl erős volt.
2009. nov. 23. 11:57
 27/40 A kérdező kommentje:
köszönöm,viszont aki csak "oltogatni" tud annak nem igazán vagyok kíváncsi a véleményére.! köszönöm
2009. nov. 23. 15:31
 28/40 anonim ***** válasza:
54%
És hol nem fosom le, hogy mire vagy kíváncsi, de tényleg. Az őszinteség hosszú távon kifizetődik, azért jó ez az oldal, mert megkapod azt is (a negatív véleményeket), amit amúgy nem kapnál meg, és esetleg elgondolkodtat.
2009. nov. 23. 15:39
 29/40 A kérdező kommentje:

Sztem itt a kérdező véleménye is számít!

Szerintem is a "negatív" vélemények is fontosak,hiszen abból tanulunk,de "te" már sértegetni (próbálnál) ha felvenném...de nem veszem!Nem ez az oldal lényege..

köszönöm

2009. nov. 23. 18:28
 30/40 A kérdező kommentje:

És nem az volt a kérdésem , hogy mennyire tudok helyesen írni(már pedig tudok) de ha sietettem..Mindegy..!

Sztem előbb a kérdésre próbálj válaszolni és csak utána kitérni a kritériumokra..

2009. nov. 23. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!