Ez egy furcsa kérdés, de írónő szeretnék lenni mi szükséges ehhez?
Igazából megvan hozzá minden..De hogy adnák ki a könyvem?
Nem tudom,én ehhez nem értek,csak az íráshoz..
Tehetség. Semmi más.
Írsz egy könyvet, aztán házalsz sorban a kiadóknál, amíg valakinek meg nem tetszik és ki nem adja.
Ennyi az egész.
És amúgy ezért sokat kell fizetni,hogy ha eldöntik h kiadják..akkor nekem fizetnem is kell?
Mert nem állok túl jól..
Miért kéne? Max. ha nem tetszik nekik, de azt mondják, hogy ennyiért és ennyiért kiadják.
De amúgy a bevételből vonják le a maguk részesedését.
Én legalábbis így tudom.
Amúgy miket szoktál írni?
Értem,köszönöm:)
Először is egy regényről van szó,de a végét még bekel fejeznem! A történet nagyon szép,és egyben szomorú.
nem lett túl hosszú, kb.200 oldal :)
A főszereplője egy lány aki most "végez a gimiben" (szabadidejében modellkedik) Alapján gazdag családból származik.Kap egy felkérést,hogy kiutazhat Los Angelesbe,és részt vehet az egyik legismertebb divatbemutatón,(csak a legjobb barátja megy vele) mielőtt elindult összeveszett az apjával mert nem akarta elengedni,de a lány szerint ez egy nagy lehetőség..
Minden jól meg de pár hét múlva kap egy mobiltelefont,hogy az apját megölték,a lány kiborul de nem tud hazamenni mert közeleg a bemutató,az apja gyilkosa
Egy Los Angelesbe menekül..Találkoznak a bemutatón de egyikőjük sem sejti ki a másik. Szép lassan egymásba szeretnek,De később a lány rájön ki az férfi akibe szerelmes lett és választás elé áll.. Röviden(lehet így nem hangzik jól,de talán egyszer te is láthatod az egész storyt):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!