Ez egy furcsa kérdés, de írónő szeretnék lenni mi szükséges ehhez?
Igazából megvan hozzá minden..De hogy adnák ki a könyvem?
Nem tudom,én ehhez nem értek,csak az íráshoz..
Azért átjött.
Igazi hollywoodi dráma :)
Ha megkérlek küldesz nekem belőle egy részletet?
Csak pár oldalt. Kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan írsz
Igen:D szívesen de előtte szeretném befejezni....:)
Örülök hogy tetszik
Mármint mielőtt küldesz belőle kedvcsinálót?
Amúgy én is írogatok, csak nem nagyon van rá időm így befejezni sem tudtam eddig semmit.
Nem beszélgethetnénk tovább mailban?
Ha látnak fantáziát a művedben,akkor kiadhatják ingyen is,de akkor kevesebb jutalékot kapsz egy-egy példány után.
Tetszett nekem is a történeted,de nem hiszem,hogy olyan sokan kapkodnának egy ilyen könyvért.Próbáld meg kisebb példányban először,és ha tetszik az embereknek,és fejlődsz is még,akkor lehet növelni.Bár a kiadók sem akarják,hogy a nyakukon maradjon egy csomó könyv,így ők is biztosra akarnak menni,ezért ők is kis példányszámmal kezdik.Ja,és a reklám nem árt sosem,sőt!:)
Olvastam az alap történetedet..ne haragudj,de ez nem fog sikert aratni,mert sablonos...Hasonló könyvet olvastam aminek szinte ugyanez a története...Elárulom a végén a lány megbocsájt a srácnak,mert kiderül,hogy az apja sem volt egy szent ember,és a srác csak bosszúért kiáltott..A könyv címe már nem ugrik be de az írónő neve igen:Danielle Steel..
Valami egyedit kéne írnod,mert ezt a példányt csak úgy tudod kiadatni,ha te fizeted meg az árát..Először is keresned kell egy lektort aki elolvassa,és eldönti jó-e a könyved..Ha változtatni kell rajta,ő mondja meg,hogy hol és mit...Majd keresned kell egy kiadót aki vállalja,hogy nyomda készen előkészíti a könyvet.Majd kell egy nyomda aki kinyomtatja,és mehet a boltokba...Ha a lektor visszadobja,akkor is tovább csinálhatod a műveletet de keményen fizetned kell...
Talán utána kéne nézned,hogy most milyen stílusú könyvek mennek(hiszen a vásárlók száma adja meg a sikert)
Olyan 10-15 évvel ezelőtt nagy sikere volt az ilyen romantikus szerelmi történeteknek(biztos emlékszel amikor minden sarkon lehetett kapni,Júlia,Jenny,stb könyveket)
Majd jöttek a sci-fi regények..Most ahogy nézem pár éve a misztikus,meseszerű könyveknek van sikerük.(lásd Harry Potter,Twilight stb)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!