Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a véleményetek az atomhábor...

Mi a véleményetek az atomháborúról?

Figyelt kérdés
Lesz-e ha igen mikor és mik lesznek a következményei?
2009. nov. 8. 21:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha kitörne a 3. vh., gondoljátok, hogy senki nem vetne be 1-2 fincsi atomtöltetet?

Kezdené Izrael, aztán USA, válaszcsapás ruszkiktól...

Sztem teljesen reális az esély rá.

2009. nov. 9. 00:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem lesz majd valami komolyabb fegyverrel fogják elpusztítani ezek a köcsög emberek az életet a föld színéről
2009. nov. 9. 06:28
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Egyszerűen nincs értelme az atomhábrúnak. A nagyhatalmakat nem lehet rakéta alapú atomfegyverrel támadni, mert az elhárító rendszerük még becsapódás előtt megsemmisíti a fegyvert. Így iraknak hiába van atomfegyvere, nagyon nagy erőfeszítések árán tudná csak célbajuttatni. Továbbá olyan precíz és nagy hatóerejű fegyverek állank rendelkezésre amivel Irakot, dél Koreát hetek alatt térdre lehet kényszeríteni. Nagyhatalmak pedig nagyvárosok ellen illetve más demokratikus ország ellen biztosan nem vetik be, kizárt hogy civil lakosság ellen fordítsák.
2009. nov. 9. 11:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Ne hidd azt hogy a civil lakosság fogja megakadályozni őket hogy bevessék...
2009. nov. 9. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Az utsó válaszoló jókat írt , vagy mégse? Most gondolj csak bele, fejlesztik a légvédelmet, de a rakétákat is. Amúgy meg attól hogy van a rakéta védelmi háló az usa nak, szted miért félnek annyira az amcsik a rakéta támadástól? Viszont a kérdésre válaszolva, semmi sem elképzelhetetlen. És ahogy az első válaszoló írta, sztem is ha valaki kirobbantja, az izrael, észak korea kína vagy végső esetben az usa lesz. Oroszok nem fogják, meg az európaiak se sztem.Amúgy egy atomháborút tartok a világ egyik legnagyobb hülyeségének, ugyanis, már egy lokális atomháború(india-pakisztán pl) is le tudná amortizálni a természetet rendesen, akkor olyan atom háború amit az usa indít, annak cask 1 féle kimenetele lehet, mindenki feldobja a bakancsot, azazhogy maradnak kis túlélő közösségek, de ezek lesznek kisebbségben, atomháború esetén a világ lakosságának dötő többsége a háború első pár órájában emghal a maradék nagy része sugárzásban, atomtélben hal meg.
2009. nov. 9. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem is tudom én nem hiszem hogy a jövőben atomháborút vívnának. Elavult. Sokkal diszkrétebb és kifinomultabb módja is van a fél világ elpusztításának. Örülj ha észre fogod venni egyáltalán.
2009. nov. 9. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is pont erről írtam, a nagyhatalmak nem vetik be az atomfegyvert mert olyan precíz fegyverekkel rendelkeznek amivel egy kevésbé fejlett ország összes katonai cépontját öt perc alatt megsemmisítik. Tehát csak akkor lenne meg a lehetősége atomháborúnak ha két azonosan feljett ország között alakul ki elhúzódó háború, ez viszont ma nem valószínű. Mindent a gazdaság irányít és nincs olyan gazdasági érdek ami egy háborút támogatna (pontosabban van, de az kevés)
2009. nov. 9. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
véleményem szerint nem nukleáris háború lesz, hanem termonukleáris. Míg az atombomba egy várost rombol le, addig egy korlátlanul méretezhető hidrogénbomba egy Kárpát-medence méretű területet is lesöpör.
2009. nov. 11. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!