Mennyire igaz az hogy minden fejben dol el? Marmint az lehetseges hogy ha valamire nagyon koncentralunk es nagyon szertnenk akkor az 'valora' valik?
Van egy olyan dolog, hogy bevonzás törvénye. Az a lényege, hogyha valamire nagyon sokszor pozitívan gondolsz, az teljesülni fog. Van is könyv, film erről. Egyébként ez akkora hülyeség, hogy hihetetlen. Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy madárként repüljek. Mondhatni fejben vingsuit-oztam (persze akkor még nem volt ilyen) és a mai napig nem vált valóra, pedig tettem is érte. A könyvben pedig annyi van, hogy pozitívan kell sokszor gondolni rá...
Ennek egész más a lényege. Azt jelenti, hogy nem ész nélkül mész előre. Például én MTB downhillnél először lassacskán lecsattogok a pályán, aztán a menet előtt fejben lemegyek versenytempóban. Ilyet láthatsz például a műrepülő pilótáknál is, alkalmanként kézzel modellezve a repülő útját. Ezzel mondhatni beprogramozza az agyát és ha arra kerül a sor, pontosabban hajtja végre az adott mozdulatsort.
Szerintem ezt jelenti.
Amit írtál, két külön dolog.
A reakcióid nagy része a fejben dől el. Az is, hogy lesz-e orgazmusod, pl. Kevésbé függ attól, hogy mit csinálnak éppen veled.
Az viszont, hogy a világ hogyan működik körülötted - nem a fejedben dől el. Erre bizony törvények vannak, csak nem a vonzás törvénye.
"Van egy olyan dolog, hogy bevonzás törvénye. Az a lényege, hogyha valamire nagyon sokszor pozitívan gondolsz, az teljesülni fog."
Ez baromság... miért nem hallottam eddig, hogy ilyen vonzás-törvényemániás nyert volna az ötöslottón? Vagy valójában nem is akarnak gazdagok lenni, jó nekik a szoba-konyha kőbányakispesten a havanna lakótelepen? :-D
Off
A másodikat lepontoztátok, mert írta, hogy van egy olyan dolog, hogy a bevonzás törvénye.
De ha tovább olvassátok, akkor láthatjátok, hogy ő sem hisz benne.
Ezért nem kellett volna lepontozni.
Miért lett lepontozva? Mert nem a kérdésre válaszolt, szerintem.
Ez olyan, mintha én elkezdenék regélni itt arról, hogy létezik egy olyan, hogy a Föld egy sárkánytojás volt, amit egy földöntúli hatalommal bíró sárkány tojt, és amikor felrepedt e tojás héja, a héjakból alakultak ki a tektonikus kőzetlemezek, a tojássárgája pedig a bolygó magja, a tojásra került bacikból meg kifejlődött rajta az élet. Aztán hozzáteszem, hogy ez szerintem hülyeség, én nem hiszek benne. Ez akkor most értékelhető válasz szerinted? :)
"...valamire nagyon koncentralunk es nagyon szertnenk akkor az 'valora' valik?"
Ez pontosan a bevonzás törvénye akar lenni. Vagy én értelmezem rosszul? Esetveg nem jól tanultam meg a szavak jelentését? Nah mindegy.
Köszönöm annak, aki a védelmemre kelt, de nyugi, nem érdekelnek a pontjaim, százalékom. Azért járok ide, hogy válaszaimmal segítsek másoknak. Van akinek nem tetszik a válasz, az lepontoz. Ez van, nem vagyunk egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!