Mi a véleményetek a történelemről? Milyen a tanárotok?
Hát szerintem a történelem a legegyszerűbb, és a legszimpatikusabb tantárgyak közé tartozik.
A tanárunkról, nos ő ő a legrendesebb teremtés akit valaha láttam:)
Nagyon rendes,igyekszik a mai fiatal szlenget beszélni(több-kevesebb sikerrel),fiatalosan öltözködik(bojtos sapka télen, kissarkantyús csizma tavasszal:D
Rendesen tanít elmagyarázza a leckét,mert ő AZOK közé a kevesek közé tartozik,akiknek fontos hogy a jövő nemzedéke ne csöves,állatidomár,és virágkötő trióból jöjjön ki..
A történelem nem stabil, én szerintem. Kitudja amikor már 80 éves leszek és kiderül nem így volt.
Persze azért megtanulom és a tanár is jó fej 14/F
Utálom. Mikor 7-8 éves voltam akkor udvarolt az anyámnak, mert a szüleim elváltak. Anyám kikosarazta. Később mikor a töritanárom lett, akkor már gyanús volt, hogy az anyám felől érdeklődik. Mondtam anyámnak, hogy új tanárunk van. Kiderült, hogy ő volt az.:((
Nos mondani sem kellett állandóan pikkelt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!