Mi a véleményetek a történelemről? Milyen a tanárotok?
Köszönöm szépen!
De legalább nektek magyarázot is valamit...
A mi tanárunk bejön, a hetessel felíratja a lecke címét a táblára, és nekünk jegyzetelnünk kell...
Nekem meg minden a töri körül forog, és így nagyon nem jó...
Nekem a töri tudásom nagyon közel egyenlő a nullával. Eleve nem mondják el hogy honnan tudják amit tanítanak így kételkedésben hagyják a gyereket, de még rengeteg felesleges dolgot is kérnek számon, aminek haszna tényleg egyenlő a NULLÁVAL. Amikor a tanár beszélt zavarban voltam, 4 évig olyan volt mintha azt mondta volna géphangon: kot-kot-kot-kot...bla-bla-bla....
Egyedül a feudalizmus témakör amit vágok valamennyire, azt is azért mert haverom magyarázta(vizsgatétel miatt). Szóval lehet találgatni, a tananyag vagy a tanár tud jobban bezavarni a történelmünk ismeretének elsajátításába?
AÉn nagyon szeretem, bár iszonyat szemét tanárom volt, de nem hagytam, hogy a tantárgyat megutáltassa velem, csak magát sikerült.
Hogy honnan tudják, amit tudnak? Ők is tanulták, nem?!Egyteme 5 év, fősuli 4 év.
De komolyra fordítva a szót: nagyon sok ember (kutató, történész) arra áldozza fel az életét, hogy bizonyos feltételezéseket bebizonyítson, ami a kiválóbbaknak sikerül is. Mivel már nagyon régről vannak írásos emlékek, több ezer évre visszamenőleg, a régi korokat ugyanúgy lehet kutatni, mint a későbbieket.
Ez kb olyan, hogy léteznek bolygók, Naprendszer, fekete lyuk, gravitáció. Nem saját tapasztalatod de mégis elhiszed.
Köszönöm a válaszokat!
Még esetleg arra lennék kíváncsi, hogy nálatok hogyan zajlik a történelemóra.
Köszönöm szépen Mindenkinek!
Szerintetek nekem érdemes lenni "beszólni" a tanárnak, hogy nem vagyunk vele megelégedve (osztályszinten), vagy inkámb ne tisztelenkedjek!
Wááááá, még mindig felrántom az agyam ha a töri tanáromra gondolok, úgyhogy amit róla gondolok, azt most nem kommentálnám, mert kimoderálnák úgyis!
Ami a törit illeti, különösebben nincs vele gondom, középsuli alatt az osztály semmit nem tudott/nem tanult, a tanár meg egy f.sz volt. Csak beült vágta a pofákat, mondta a hülye dolgait, pár mondat töriről de nagyon kényszeredve, mint aki rühelli amit tanít, feladatok, kicsöngettek. Ennyi. Az osztályból 1 ember tanult rá, aki stréber és mindig tanul. Ja, meg amúgy is nem gyengén pofára osztályozott mindig. El se olvasta, csak átfutott rajta, megnézte a nevet, és adott egy jegyet. Ha nem voltál szimpi neki, hiáa írtál jobbat v legalább ugyanazt mint a Kati, úgyis legalább 1 jeggyel rosszabbat kaptad. Pedig az egész osztály a 4 év alatt végig puskázott.
A feleletek 90%-a 1-es volt, mert ennél senki nem tanult. :S
Dogánál csak témazárót írtunk, az is csak 2(!) feladatból állt( volt h 1), amiről neked kellett írni.
Húh, nah, köszönöm h kiírhattam magamból. x) xD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!