Mi volt a legelgondolkodtatóbb kérdés, amivel valaha találkoztál?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 01:39
2/26 anonim válasza:
Am majd gondolkozok rajta és akkor beírom ide :) Addig meg próbáld meg elképzelni, hogy volt-e olyan, mikor nem volt világegyetem és akkor nem volt SEMMI és akkor azt próbál elképzelni, hogy milyen volt a SEMMI:D Vagy pl próbáld meg elképzelni hogy néz ki a végtelen:D
3/26 anonim válasza:
Milyen hangot ad ki az erdőben kidőlő fa, ha nincs ott senki, aki hallaná?
4/26 anonim válasza:
Mit tennél, ha...
a szituáció a következő:
Ég a ház, bennragadt egy nő és a gyereke. De egyiküket tudod megmenteni.
Vagy a feleséget, vagy a gyereket.
A férj már biztonságban van.
Melyiküket választanád? Miért?
6/26 anonim válasza:
mikor valaki megkérdezte, hogy tényleg igazán a saját életem élem-e.
7/26 anonim válasza:
nekem egy tipikus kérés törte a fejem: Mi az élet értelme?
végül, mivel az értelmet maga az ember adja, rá kellett jönnöm, hogy nincs értelme...majd az ember eldönti, hogy mit tart értelmesnek :)
LAci
8/26 anonim válasza:
-Mi a különbség a krokodil között?
-???
-Hosszabb mint zöld
9/26 anonim válasza:
Létezik bármi is a szubjektumon kívül, azaz a valóságot érzékeljük, vagy felépítjük é???
Ez egy, a logikát, ontológiát, episztemológiát szerves kapcsolatba hozó kérdés, ezért kielégítő válaszra ne nagyon számíts!:)
10/26 anonim válasza:
Ez: Mi volt előbb : a tyúk vagy a tojás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!