Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az egyetemi magyar szakon és...

Az egyetemi magyar szakon és a pszichológián mennyire jellemző, hogy fiúk is vannak? Túlnyomó többsége a hallgatóknak lány, vagy nem annyira lányos szakok ezek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem. Ismerek több fiút, aki például verset ír. és én is verseket írok, és sok fiú verseit olvasom verseket megosztó közösségi oldalakon, sok fiú van, akkor magyar szakon mért más a helyzet?
2012. márc. 24. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk egyetlen meleg fiú sem volt,sem a BA,sem az MA képzésen.

pszichológus hallgató

2012. márc. 25. 13:42
 13/14 Joola ***** válasza:
nem tudom miért lenne attól valaki meleg, h pszichóra jár. egyszerűen csak a legtöbb fiú más érdeklődésű és ennyi. a többi humán szakmában sem nagyon találni ffiakat, de attól még nem lesz meleg az akit mégis ez érdekel.
2012. márc. 28. 03:23
 14/14 A kérdező kommentje:
De én nem mondtam,. hogy melegek, csak hogy lányos szak. Ez a meleg dolog csak valahogy szóba került.
2012. márc. 29. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!