Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan viszonyult a fiához/lán...

Hogyan viszonyult a fiához/lányához egy király/királynő?

Figyelt kérdés

Olyan 6-14 éveshez, de végül is mind1 hány éves. Sok időt töltöttek-e együtt, mi volt a közös tevékenységük, szeretet megvolt-e köztük stb.?

Csak példákat hoztam, hogy tudjátok mire is vagyok kíváncsi.

2009. máj. 22. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért: ugye könyvet írsz? :)
2009. máj. 23. 11:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, így van. Kell némi történelmi info, (hiába vagyok töriből 5-ös :D) hogy hiteles legyen, de egyébként nagy ívben elkerüli a rendes 11. századot. Csak rendbe kellett raknom pár dolgot.
2009. máj. 23. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én se találtam semmit a keresőben, pedig szerettem volna segíteni. Én könnyen megoldottam ezt a problémát (az enyémben is van király): ő egy különc király, aki szereti felrúgni a merev, távolságtartó szokásokat, és imád a gyerekei társaságában lenni. :) Sok sikert a könyvedhez! :) (Én kérdeztem, hogy írsz-e.)
2009. máj. 23. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Tájékoztatásul: a "régen nem volt szoros érzelmi kötelék a szülők és gyerekek között" és az "a gyerekeket régen kis felnőttnek tekintették" nevű 60-as-70-es évekbeli elméleteket kb. 10-20 éve megcáfolták, ennek ellenére szívósan tovább élnek a köztudatban.
2009. máj. 23. 20:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a források nem nagyon cáfolják ezeket.
2009. máj. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!