Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyik korban élnétek szívesen...

Melyik korban élnétek szívesen és miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 15:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
ha időt kellene mondanom,akkor a 19. század amerikája.Nekem mindig is tetszett az az időszak,illetve a 30-40-es évek amerikája.Hiába volt világháború,amerikában nemvolt túl érezhető.
2011. dec. 24. 02:16
 12/40 anonim válasza:
XIX. század közepe-vége angol, osztrák udvar :) Politikától és háborútól eltekintve imádom az akkori ruhákat, ékszereket és szerintem a protokoll is kedvemre való lenne :)
2011. dec. 24. 10:59
 13/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én legszívesebben 1800-as évek végén, 1900-as évek elején... :) Ha lenne időgépem, akkor gondolkodás nélkül indulnék, vissza sem jönnék.
2011. dec. 24. 11:28
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt láthatjuk, hogy akárki akárhova is menne vissza, mindenki uralkodó vagy legalább kegyenc akar lenni.

Az meg itt és ma - kellemesebb lenne, mint régen.

Úgyhogy nem a mostani életedet kell összehasonlítani egy régi uralkodó életével. Menjél vissza parasztnak, zsellérnek, rabszolgának!

2011. dec. 24. 12:17
 15/40 anonim válasza:
50%
Én az amerikai polgárháború előttre mennék vissza. A Dél aranykorába. Rabszolgatartó lennék, óriási gyapotföldjeim lennének, meg egy csomó rabszolgám, aki azt műveli. Délben, vagy egykor felébrednék, kilovagolnék, megszemlélném a gazdaságot, éjjel meg mulatnék egy tüzes félvér lány társaságában - persze nem volnék kegyetlen, emberségesen bánnék az emberekkel.
2011. dec. 24. 12:47
 16/40 anonim válasza:

Jane Austen kora, 1700-as évek vége, 1800-as évek eleje. Anglia persze. A szép ruhák, a tájak, a hangulat miatt. Olvasnék, rajzolgatnák, írnék, sétálnék.

A mai korból a net meg az mp3 lejátszóm hiányozna, de azért megtanulnék zongorázni.

2011. dec. 24. 14:25
 17/40 anonim ***** válasza:

i.e 500-100

Szívesen lennék valami vándor harcos. :-)

2011. dec. 24. 16:24
 18/40 anonim válasza:
A mostaniban.
2011. dec. 25. 20:25
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Akik olyan nagyon szeretnének visszamenni néhány száz évet, vegyenek figyelembe néhány dolgot.

Közlekedni gyalog kell. Esetleg lovon, ha van rá pénzed.

Olyan helyre menj, ahol nem kell soha fűteni. De ott nem lesz légkondicionálás sem. Ahol fűteni kell, számíthatsz rá, hogy 40 éves korodra köszvényes, csúzos leszel.

Híreket 100 km-nél távolabbi helyről csak hónapok múlva várj.

Az elektronikus eszközöket felejtsd el.

Ha börtönbe zárnak, mert nem te vagy az erősebb, zokszó nélkül vedd tudomásul. Ha te vagy a király, ne csodálkozz, ha megmérgeznek.

A visszamenés lehetőségével együtt kívánj a kornak megfelelő mentalitást, gondolkodásmódot és felkészültséget. Különben mielőtt beleőrülsz, meghalsz.

Mindenkinek jó szórakozást.

Én a legszívesebben a mostani időben és bőrömben élek. Ezt már jól kiismerem.

2011. dec. 25. 23:27
 20/40 anonim ***** válasza:
Most és itthon,csak adják vissza azt a párszáz milliárdot-dollárban persze...Deni-papi
2011. dec. 27. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!