Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyik korban élnétek szívesen...

Melyik korban élnétek szívesen és miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 15:43
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

18.sz udvari-nemesi világa:)

Franciaországban, Spanyolországban

a kosztümös filmek alapján tetszene:D

bár amennyi joga volt ott akkor egy nőnek..

sztem csak 1-2 napra lenne jó:P

2011. dec. 23. 15:51
 2/40 anonim ***** válasza:

19-20. század

nem amikor a háborúk voltak

2011. dec. 23. 15:52
 3/40 anonim válasza:
I.e. olyan 1000-500 körül, a római időkben, Angliában, Franciaországban vagy Magyarországon, mivel imádom a kelta kultúrát és túl sok fantasyt olvastam, vagy a reneszánsz Itáliában, mert imádom a korszak életfelfogását
2011. dec. 23. 16:05
 4/40 anonim ***** válasza:
Reneszánsz és lovagi kor. Lehet, hogy csak a fantáziám miatt, de mindig elvarázsoltak ezek a korszakok. :)
2011. dec. 23. 16:21
 5/40 anonim ***** válasza:
89%
Csakis amíg még nem volt ember. Mert a legrohadtabb faj ezen a bolygón.
2011. dec. 23. 16:43
 6/40 anonim ***** válasza:
Őskor. Nem kell dolgozni, mégse halsz éhen. Nincs feltalálva a pénz. Akkor se köt beléd senki ha egész nap alszol. Ha megéhezel bedobsz 1-2 olyan gyümit vagy akármit vagy csapatosan vadászol oszt kész. Bár földművelés is szóba jöhet mert akkor is magadnak dolgozol nem másnak, ja és a természetbe gyönyörködhecc nem a betondzsungelbe.
2011. dec. 23. 16:48
 7/40 anonim ***** válasza:
1920-30-as évek. A Hangulata miatt.
2011. dec. 23. 16:57
 8/40 anonim ***** válasza:

Volt már a kérdés és jó válaszok születtek.

Nem írta ki, mikor föltetted?

2011. dec. 23. 17:37
 9/40 anonim ***** válasza:
46%

Én a jelen korban, vagy a jövőben, ha lehet. Mert akármilyen elcseszett formában is, de most érvényesül leginkább a történelemben az egyenlőség, és hogy bármi lehet belőled, ha igyekszel.

Ha mindenképp a múltból kell választani, akkor a Római Birodalom idején, de csak ha nem rabszolgának vagy proletárnak kellene lennem. Ezt csak azért, mert oda vagyok annak a kornak a történelméért.

2011. dec. 23. 18:24
 10/40 anonim ***** válasza:
19. sz vége, 20. sz. eleje, ha nem lettek volna a világháborúk akkor a 20. sz. közepéig mondanám. Sokkal szimpatikusabb volt az élet (ha a politikát nem annyira nézzük), mint a mostani, és mondjuk a középkorhoz viszonyítva emberibb körülményekkel.
2011. dec. 23. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!