Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » SOS valaki tunda benne segíteni?

SOS valaki tunda benne segíteni?

Figyelt kérdés

légyszi segítsetek válaszolni a kérdésekre (lehetőleg minnél rövidebben )

1 Európa élenjáró országai :

2.Magyarország Mária Terézia és 2 . József korába.

3.Amerika Anglia függetlenségi háború

4. Ázsia és Afrika 18. századba

2011. okt. 19. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Google ;) (remélem elég rövid)
2011. okt. 19. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
evvel k**** sokaraa mentem:)
2011. okt. 19. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem látok egy kérdést sem.
2011. okt. 19. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:

1.kérdést még értem.Gondolom fel kell sorolni Európa élenjáró országait..De miben járjanak élöl? Gazdaságilag? Népességileg??? Ez csak te tudod.De ebben tényleg a google segíthet.

2.Itt pontosan mi az ami érdekel? Én imádom a történelmet,rengeteget tudnék mesélni Mária Teréziáról,és II.Józsefről..De miről is??2 mondatban nem lehet leírni ezt sem..

3. Itt is rengeteget tudnék mesélni III.György brit királyról,a döntéseiről,a bostoni tea délutánról.Ezt sem lehet 2 mondatban megoldani

4. Ismétlem magam.2 mondatban nem lehet leírni..

Két lehetőséged van,hogy a leckédet jól megcsináld

1.Használod a googlet ahogy az első tanácsolta

2. felveszed velem a kapcsolat skypon,emalben,és elküldöm az összes választ amit én most összeírok,kigyűjtök,elolvasok a googlen..(csak úgy a két szép szemedért..)

szerinted melyik lesz a járhatóbb,és könnyebb???

üdv

2011. okt. 20. 00:54
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Hazi feladatot akarsz megiratni.

2. A kerdeseid nem konkretak, illetve nem lehet rajuk roviden valaszolni.

3. Javasolom, hogy magyar nyelvtanbol is gyakorolj.

4. Tanulas nelkul nem boldogulsz az eletben.

2011. okt. 20. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Ha a kérdező felemelné a déli pólusát a számítógép elől, és elcsoszogna a könyvtárba, akkor maga is utána járhatna a témáknak. Az érettségin úgysem használhatja az Internetet. Még az is egy módja a tanulásnak, hogy valakinek a puskáját saját kezűleg lemásolja.

II. Józsefről csak annyit, hogy amikor egy Németországból hazatérő leányzót felkészítettem az emelt szintű történelem érettségire, megemlítettem neki, hogy ma is vannak olyan politikusok, akik nem törődve a nép ellenállásával, le akarják nyomni a reformjaikat a torkukon. (A druszámra gondoltam.) II. Józsefnek, a kalapos királynak meg lehet bocsátani a türelmetlenséget, mert Mária Terézia túl sokáig uralkodott, és hiába nevezte ki őt társuralkodónak, sosem hallgatott rá. Mire II. József megörökölte a tényleges hatalmat, addigra már érezte, hogy meg vannak számlálva a napjai nemi betegsége miatt.

2011. okt. 20. 06:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A druszádnak is meg voltak számlálva a napjai, mert nem tudhatta hogy 4 éva után újraválasztják-e.
2011. okt. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!