Lehet valahogy tanulni az emberismeretet?

Figyelt kérdés

Üdv!

A környezetem elég primiítv és sokszor rájövök, hogy egy egy tevékenység során mien hátsószándék v. elérendő cél vezeti őket...Aki ennyire egyszerű azt szerintem irányítani is lehetne...Lehet ilyen pszihológiai valamit tanulni otthon?Amivel rájövök, hogy milyen tiusu embernél mivel mit érek el?:)

2011. ápr. 17. 20:57
 1/4 anonim válasza:

Az hogy valaki mennyire jó emberismerő, az leginkább személyiség függő

De ne aggódj, majd az élet megtanít rá hogy milyen emberekkel vigyázz

A manipuláláshoz pedig tényleg pszichológiai ismeretek szükségesek, de ha te erre akarod használni, akkor nem ajánlom...

2011. ápr. 17. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Már hogy a fenébe ne lehetne tanulni? Kezdetnek olvassd el Dale Carnegie Sikerkalauz című könyvét.
2011. ápr. 17. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze lehet tanulni, a hátránya annyi, hogy csak egy adott szintig manipulálhatod vele az embereket, és ha átlépsz ezen a határon, vagy valaki magasabb szinten van nálad emberismeretből, akkor látni fogja hogy mi vagy valójában: egy darab szar.
2011. ápr. 18. 14:50
 4/4 anonim válasza:
Kezd például mély önismerettel. Ki vagyok én valójába?? Mit cselekedtem a múltba, mily döntések kapcsán változott meg az életed??? Egyáltalán élsz e?? Vagy a fantazivilágodba élsz nem a valóságba??? Ismerd meg önmagad és szerintem te is meglepődsz majd magadon.
2011. ápr. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!