Milyen az 500 kérdéses pszichológia teszt?
Voltatok már ilyenen? Mégis mi értelme ennek?
Én jövő héten megyek, de el nem tudom képzelni hogyan lehet egy emberről megállapítani milyen is, 500 előre megírt és hozzájuk megadott válasz alapján. Néha egy élet is kevés ahhoz hogy megismerj valakit, nem?
Csak formalitás gondolom és a hivatalos procedúra miatt kell.?..?..
Nem lehet túl jó munkahely, ahol ilyen tesztekkel szórakoznak és még komolyan is veszik őket, mert ez azt mutatja, hogy a felvételinek semmi köze a szakmai kérdésekhez.
Amúgy a cél természetesen nem az, hogy "megismerjenek". Minden kérdésre van helyes és helytelen válasz. Ha az a kérdés, hogy "ideges leszel-e, ha..." vagy "frusztrál-e, amikor...", akkor a helyes válasz az, hogy NEM, természetesen soha, semmitől nem leszel ideges. Mindig jó kedved van, mindennek örülsz, mindig igazat mondasz, 100%-ig magabiztos vagy, semmitől se félsz, munkabírásod emberfeletti, sohasem vagy fáradt, sohasem vagy rosszkedvű, sohasem vagy barátságtalan. Képzeld el azt, hogy egy tökéletes munkagép vagy, amely hajlandó napi 24 órában 0 Ft-ért dolgozni, végig kellemesen mosolyogva, és erről a nézőpontról válaszolj a kérdésekre.
Természetesen a teszt nem formalitás, a hülye hr-esek tényleg hisznek ezekben a kóklerségekben. És kellően nagy munkahelyeknél a szakmához abszolúte nem értő hr-esek intézik a felvételt.
Ha nem érzed úgy, hogy tudsz JÓ válaszokat adni a tesztre, akkor marad az őszinteség, aztán lesz, ami lesz.
Ma megcsináltam, 566 kérdés volt. Feleletválasztós volt, igen vagy nem. Szerintem ez egy vicc -.-
Tehát "törvényszerűen" kell.
Ha már megvolt a teszt.. akkor mesélj nekem is :)
Milyen kérdések voltak??
Sikerült bekerülnöd?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!