LEsz valami baja a lánynak ha megitn 2 hét után egdugta a fiú malac?
Figyelt kérdés
Kiengedtem a lány tengerimalacomat meg a kölykeit de a fiút is kiraktam melléjük,épp,hogy kimentem egy pohár vízért mire vissza jöttem már a lányon volt és 3x dugta be neki?Szerintetek ujra terhes lesz a malacom?És bele fog halni a szülésbe,hogy iylen hamar teherbe eset?Egyhete nem votlak együtt a fiúval.2010. nov. 24. 14:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja. A természetben semmi sem állítja meg őket, aztán mégis csak eléldegélnek. De azért máskor jobban vigyázz! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát na látod ezt nem értem énsem.Minek küllön tenni őket?Ha nicns hely a kismalacoknak akkor igaz,hogy nicnsélrtelme
2010. nov. 24. 22:00
3/3 Ignis Subdialis válasza:
Például azért érdemes külön tenni őket, hogy a papa ne falja fel fincsi kicsi gyermekeit. Ezt ugyan meg tudja csinálni a mama is, ha nem hagyják békén, vagy fogdossák a gyerkőcöket.
A haziallat.hu szerint a gyerekfalást a következőkkel lehet megelőzni:
- apa és az összes többi felnőtt elkülönítése a szülés előtt
- vitaminok mellett időnként fehérjetartalmú táplálékkiegészítő, sajt vagy keményre főzött tojás adása
- a nőstényt eredeti helyén hagyni, még ha az kicsinek is tűnik, ne költözzön
- készíthető neki fészek, búvóhely
- legyen elég étel, friss víz
- a csemetéket nem szabad kézbe venni 2 hetes kor előtt semmiképp
- a születés utáni első héten takarítani sem szabad őket
- az életképtelen utódokat el kell távolítani az alomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!