Szerintetek jó hangja van ennek a lánynak?
Egyik ismerősöm linkelte ki a linkjék facebookra, és párszor meghallgattam.
És nem tudom eldönteni, hogy most szép hangja van-e, mivel csak ezt az egy számot találtam tőle.
Az ilyen hangokra mondják,hogy "lepkefing"
Nagyon gyengécske hangja van..Emelnem kellett a hangerőt,hogy halljam a halleluját..
Sokat kell még tanulnia
nekem nem tetszik a hangja :(
de azért megnézheted én versiom is: http://www.youtube.com/user/TimeAustria#p/u/7/n01DlgN4YHI
:D üdv
első vagyok.
Meghallgattam a második hozzászóló linkjét is.
Na itt már sokkal erősebb hang szól,Bár neki is van mit csiszolni a hangján,de ha elhagyná a hang "remegtetését" akkor elég kellemes kis hangja lenne..Kár hogy nem tisztán énekel,hanem rezegteti a hangját..(így olyan mintha állandóan elakadna)De határozottan jobb a hangja mint a kérdező által linkelt hang
Igazából, (gondolom én) sima gépi mikrofonnal nem lehet jó felvételt csinálni. Meg persze, nem tudom milyen az oldal..
Meghallgattam a 2. hozzá szóló linkjét, az én véleményem az övéről csak annyi, hogy nem szeretem a remegő hangot...:)
Én általában mindenki hangját imádom (aki csak egy kicsit is tud), mivel én semennyire nem tudok énekelni.
Anyám, minek az a két fül a fejetek két oldalán???
Mind a két csajnak nagyon rossz hangja van.
Hát se Georgináé se a másiké nem tetszett
nézzétek meg az enyémet is;)
1:30 kezdődik a.. :)
ma 19:19
Egyetértek a video alatti legelső kommentelővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!